Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Routebeschrijving gemeentehuis en brandweer

Op deze pagina vindt u zowel een routebeschrijving naar het gemeentehuis als een routebeschrijving naar het brandweerhuis.

Bezoekadres gemeentehuis

Onderdoor 25 te Houten (tel 030 - 6392 611)

Met het openbaar vervoer naar het gemeentehuis

Het gemeentehuis bevindt zich in het centrum van Houten, direct naast NS-station Houten. U kunt uw route plannen met behulp van OV-reisplanner.

Met de auto of de fiets naar het gemeentehuis

Gebruikt u een navigatiesysteem? Voer dan als eindbestemming in het adres Randhoeve 6.

Voor een routebeschrijving zonder navigatie kunt u een keuze maken uit de volgende twee opties.

Parkeren bij het gemeentehuis

Aan de Randhoeve en Dijkhoeve is voldoende parkeergelegenheid. Op de Dijkhoeve staat een (dubbel) oplaadpunt voor elektrische auto’s. Houdt u er rekening mee dat in deel van het centrum blauwe zone parkeren geldt (zonder ontheffing maximaal twee uur parkeren, parkeerschijf verplicht).

U kunt ook parkeren in één van de parkeergarages in het centrum (eerste twee uur gratis). Volg de verwijsborden op de Rondweg. Onder Downloads vindt u een kaartje met de wandelroute van de parkeergarages naar het gemeentehuis. Bekijk de routekaart gemeentehuis incl. parkeergelegenheden

Bezoekadres Brandweerhuis

De Brug 2 te Houten (tel 030 - 2209 922)

Met het openbaar vervoer naar het Brandweerhuis

Het Brandweerhuis is bereikbaar per (trein)taxi en per bus. De taxistandplaats is aan de Spoorhaag, naast supermarkt Jumbo. Bushaltes bevinden zich aan de Molenzoom. U kunt uitstappen bij halte Oude Dorp en vervolgens loopt u via de fietstunnel onder de Rondweg door. Aan uw linkerhand bevindt zich het glazen Brandweerhuis.

Met de auto naar het Brandweerhuis

Vanaf de A12 neemt u bij knooppunt Lunetten de afslag Breda (A27). De eerste afslag op de A27 is Houten. Afkomstig uit de richting Breda (A27) neemt u de afslag Houten.

Volg op De Staart de borden 'Houten' en sla bij de T-splitsing met de Rondweg rechtsaf. Bij de verkeerslichten (De Poort/De Brug) opnieuw rechtsaf. Aan uw linkerhand bevindt zich het glazen Brandweerhuis.

U kunt achter het gebouw parkeren. De hoofdingang is de grijze deur aan de zijkant.

Print Icoon printen