Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Vacatures

Werken bij de gemeente Houten

Actuele vacatures

Er zijn op dit moment geen actuele vacatures.

Open sollicitatie

De gemeente neemt geen open sollicitaties in behandeling. Wij verwijzen je graag naar onze actuele vacatures, zodat je gericht kunt solliciteren.

Stage

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij de Gemeente Houten? Kijk hier voor meer informatie.

Waarom werken bij de Gemeente Houten zo leuk is!

Samen met 350 collega’s werken we iedere dag met en voor de Houtense inwoners, ondernemers en partners. We maken het wonen en werken in onze gemeente zo prettig mogelijk. Houten ligt in de regio Utrecht, een regio die landelijk en Europees erg in trek is.

De afgelopen decennia is Houten gegroeid van een gemeente met een aantal kleine kernen, naar een echte ‘new town’ met 50.000 inwoners. Onze samenleving is erg actief en de sociale samenhang is relatief hoog. De bevolking is goed opgeleid, welvarend en betrokken. Houten heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en is onder bedrijven gewild als vestigingslocatie.

In onze organisatie goed zijn in het combineren van denken en doen. Dit komt onder meer door de snelle groei van Houten. Schouders eronder en aan de slag is iets dat echt bij ons past.

In korte tijd kunnen we goede resultaten boeken. Maar op de complexe problemen en uitdagingen die voor de deur staan, bestaat niet altijd een pasklaar antwoord. We zijn daarom voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen en manieren van werken. Daar experimenteren we dan mee om te kijken of we zo onze ambities beter waar kunnen maken. Ook persoonlijk contact vinden we erg belangrijk, zowel tussen collega’s als met inwoners, ondernemers en partners. In onze organisatie is de sfeer informeel en staan de deuren letterlijk en figuurlijk altijd voor elkaar open.

Print Icoon printen