Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Vacatures

Werken bij de gemeente Houten

Stagiair Buitendienst (MBO BBL)

Deze vacature betreft een stageplaats

Uren per week: 32
Vacaturenummer: (STAGE 2017-11-BOR)

De Gemeente Houten heeft  een plek voor een BBL- stagiair in de Buitendienst bij de afdeling Beheer Openbare Ruimte.

Graag komen wij in contact met kandidaten voor de functie van:

Stagiair Buitendienst (MBO BBL) (STAGE 2017-11-BOR)

  • Uren per week: 32 uur
  • Duur: 1 schooljaar, verlenging in overleg
  • Start: in overleg

Je taken

Je werkt mee aan alle servicegerichte werkzaamheden in het dagelijks onderhoud van de openbare ruimte en verricht werkzaamheden voortkomend uit het werkplan/wijkonderhoudsplan. Je signaleert en rapporteert over gebreken in de openbare ruimte.

Je plaats binnen de organisatie

De gemeente Houten De gemeente Houten is een organisatie die voortdurend in ontwikkeling is. Klantvriendelijk en met veel aandacht voor kwaliteit en efficiency van het werk. De organisatie bestaat uit een directie en de afdelingen: Samenleving, Ruimtelijke Ordening, Beheer Openbare Ruimte, Dienstverlening, Staf en Projectbureau Accommodaties.

Bij de gemeente Houten werken, verdeeld over 6 afdelingen, ca. 320 medewerkers. De gemeente Houten heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld van een mooi landelijk dorp naar een bruisende, stedelijke gemeente met bijna 50.000 inwoners. De gemeente is een zeer aantrekkelijke woongemeente en kent veel ruim aangelegde wijken en enkele kleinere kernen. De gemeente staat o.a. door de unieke stedenbouwkundige opzet bekend als fietsstad. Het gemeentehuis bevindt zich in het centrum van Houten, direct naast NS-station Houten.

De afdeling

De projectorganisatie BOR bestaat uit een Bedrijfsbureau en de Teams: Tactiek en Strategie, Infrabeheer en Groenbeheer en Buitendienst. Deze functie valt binnen de Buitendienst Houten, en je werkt vanaf de Gemeentewerf in Houten. Het team buitendienst bestaat uit +/- 30 medewerkers.

Je profiel

Je volgt een BBL opleiding op MBO-niveau (groenvoorziening of civiel-techniek) niveau 3. Daarnaast heb je bij voorkeur affiniteit met werkzaamheden in de openbare ruimte. Competenties om deze stage tot een succes te maken zijn:

  • Samenwerken;
  • Aanspreekbaar;
  • Betrokken;
  • Betrouwbaar;
  • Doorzettingsvermogen;
  • Klantgericht;
  • Positief.

Het is een veelzijdige stageplaats waar je de kans geboden wordt jezelf verder te ontwikkelen en veel te leren. Dit doe je in samenwerking met een enthousiast team.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Gerco Wicherson of Ruud van Mourik, beide bereikbaar via telefoonnummer (030) 63 92 611.

Je sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en denk je in aanmerking te komen voor deze stage? Stuur je sollicitatiebrief en CV naar gemeentehuis@houten.nl , onder vermelding van: STAGE 2017-11-BOR. Wij nemen dan contact met je op.

Open sollicitatie

Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen. Wij verwijzen je graag naar onze actuele vacatures, zodat je gericht kunt solliciteren.

Stage

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij de Gemeente Houten? Kijk hier voor meer informatie.

Waarom werken bij de Gemeente Houten zo leuk is!

Samen met 350 collega’s werken we iedere dag met en voor de Houtense inwoners, ondernemers en partners, om het wonen en werken in onze gemeente zo prettig mogelijk te maken. Houten ligt in de regio Utrecht, een regio die landelijk en Europees erg in trek is.

De afgelopen decennia is Houten gegroeid van een gemeente met een aantal kleine kernen naar een echte ‘new town’ met 50.000 inwoners. Onze samenleving is erg actief en de sociale samenhang is relatief hoog. De bevolking is goed opgeleid, welvarend en betrokken. Houten heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en is onder bedrijven gewild als vestigingslocatie.

De snelle groei van Houten heeft ervoor gezorgd dat we in onze organisatie goed zijn in het combineren van denken en doen. Schouders eronder en aan de slag is iets dat echt bij ons past.

In korte tijd kunnen we goede resultaten boeken. Maar op de complexe problemen en uitdagingen die voor de deur staan, bestaat niet altijd een pasklaar antwoord. We zijn daarom voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen en manieren van werken. Daar experimenteren we dan mee om te kijken of we zo onze ambities beter waar kunnen maken. Ook persoonlijk contact vinden we erg belangrijk, zowel tussen collega’s als met inwoners, ondernemers en partners. In onze organisatie is de sfeer informeel en staan de deuren letterlijk en figuurlijk altijd voor elkaar open.

Print Icoon printen