Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Vacatures

Werken bij de gemeente Houten

Stagiair(e) Inkoop

Deze vacature betreft een stageplaats

Uren per week: 24 uur
Vacaturenummer: STAGE 2018-08-STAF

Duur: 6 maanden (in overleg)
Start: september 2018 (in overleg)

Je taken

Het inkoopproces binnen de gemeente Houten is de afgelopen jaren goed geprofessionaliseerd, maar of het traject na contractering uiteindelijk verloopt zoals is afgesproken en of een partij en de gemeente als opdrachtgever alle beloftes zijn nagekomen, is niet bekend. Wij zijn op zoek naar een student die kan onderzoeken of en zo ja op welke manier leveranciersbeoordeling mogelijk is bij de gemeente Houten. Dit om zo ons inkoopproces nog verder te professionaliseren.

Je plaats binnen de organisatie

Je komt stagelopen bij team Inkoop. Het team Inkoop bestaat uit vijf collega’s. Samen zijn we verantwoordelijk voor het hele inkoopproces bij de gemeente Houten. We hebben daarvoor veel contact met medewerkers uit de hele organisatie.

Je profiel

Je volgt een mbo+ of hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfskunde, Bestuurskunde of Commerciële Economie. 

Competenties die je helpen om van deze stage een succes te maken zijn:

  • Lef
  • Communicatief vaardig
  • Commercieel gevoel
  • Humor

Ons aanbod

Een veelzijdige stageplaats waar je de kans geboden wordt jezelf verder te ontwikkelen. Dit doe je in samenwerking met een enthousiast team.
Een stageplaats direct naast treinstation Houten. Er wordt geen reiskostenvergoeding gegeven. Wel is een stagevergoeding beschikbaar van €250,00 (MBO) of € 350,00 (HBO) bij fulltime uren (36 uur).

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hanneke Knijf of Jules Tonneijck (inkoopadviseurs) bereikbaar via telefoonnummer (030) 63 92 611.

Je sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan door je motivatie en cv naar gemeentehuis@houten.nl te sturen, onder vermelding van: (STAGE 2018-08-STAF).   

Over onze organisatie

Samen met 350 collega’s werken we iedere dag met en voor de Houtense inwoners, ondernemers en partners, om het wonen en werken in onze gemeente zo prettig mogelijk te maken. Houten ligt in de regio Utrecht, een regio die landelijk en Europees erg in trek is. De afgelopen decennia is Houten gegroeid van een gemeente met een aantal kleine kernen naar een echte ‘new town’ met 50.000 inwoners. Onze samenleving is erg actief en de sociale samenhang is relatief hoog. De bevolking is goed opgeleid, welvarend en betrokken. Houten heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en is onder bedrijven gewild als vestigingslocatie.

De snelle groei van Houten heeft ervoor gezorgd dat we in onze organisatie goed zijn in het combineren van denken en doen. Schouders eronder en aan de slag is iets dat echt bij ons past. In korte tijd kunnen we goede resultaten boeken. Maar op de complexe problemen en uitdagingen die voor de deur staan, bestaat niet altijd een pasklaar antwoord. We zijn daarom voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen en manieren van werken. Daar experimenteren we dan mee om te kijken of we zo onze ambities beter waar kunnen maken. Ook persoonlijk contact vinden we erg belangrijk, zowel tussen collega’s als met inwoners, ondernemers en partners. In onze organisatie is de sfeer informeel en staan de deuren letterlijk en figuurlijk altijd voor elkaar open.

We nodigen je van harte uit om als stagiair een bijdrage te leveren en ons te helpen onze ambities waar te maken. Jouw frisse blik is meer dan welkom. Ben nieuwsgierig en stel vooral veel vragen: daarmee leer jij ons goed kennen en help jij ons vooruit!

Open sollicitatie

Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen. Wij verwijzen je graag naar onze actuele vacatures, zodat je gericht kunt solliciteren.

Stage

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij de Gemeente Houten? Kijk hier voor meer informatie.

Waarom werken bij de Gemeente Houten zo leuk is!

Samen met 350 collega’s werken we iedere dag met en voor de Houtense inwoners, ondernemers en partners, om het wonen en werken in onze gemeente zo prettig mogelijk te maken. Houten ligt in de regio Utrecht, een regio die landelijk en Europees erg in trek is.

De afgelopen decennia is Houten gegroeid van een gemeente met een aantal kleine kernen naar een echte ‘new town’ met 50.000 inwoners. Onze samenleving is erg actief en de sociale samenhang is relatief hoog. De bevolking is goed opgeleid, welvarend en betrokken. Houten heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en is onder bedrijven gewild als vestigingslocatie.

De snelle groei van Houten heeft ervoor gezorgd dat we in onze organisatie goed zijn in het combineren van denken en doen. Schouders eronder en aan de slag is iets dat echt bij ons past.

In korte tijd kunnen we goede resultaten boeken. Maar op de complexe problemen en uitdagingen die voor de deur staan, bestaat niet altijd een pasklaar antwoord. We zijn daarom voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen en manieren van werken. Daar experimenteren we dan mee om te kijken of we zo onze ambities beter waar kunnen maken. Ook persoonlijk contact vinden we erg belangrijk, zowel tussen collega’s als met inwoners, ondernemers en partners. In onze organisatie is de sfeer informeel en staan de deuren letterlijk en figuurlijk altijd voor elkaar open.

Print Icoon printen