Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Ben jij de bevlogen collega die wij zoeken?
Per direct is de Regionale Backoffice Lekstroom (RBL) op zoek naar een

Coördinator Inkoop WMO en Jeugd

voor 32 tot 36 uur per week
Vacaturenummer : 2020-033-RBL

SOLLICITEER

Wat je doet

Als coördinator inkoop ben je verantwoordelijk voor de gezamenlijke inkoop van Wmo en Jeugd in de regio Lekstroom.

Je zorgt voor een gezamenlijke visie en strategie en weet deze proactief uit te dragen.

Je adviseert en ondersteunt de gemeenten van het samenwerkingsverband Lekstroom bij het maken van keuzes omtrent de inkoop- en aanbestedingsprocedures/trajecten. Hierin heb je altijd de gewenste transformatie in het Sociaal Domein voor ogen en de daarbij horende effectieve en efficiënte inzet van middelen. Om dit goed te kunnen doen, ontwikkel en bewaak je de inkoopstrategie, een regionale inkoopagenda en stel je een jaarplan op om uitvoering te geven aan de jaarlijkse inkoopcyclus. In dit proces zorg je voor draagvlak in de regionale samenwerking en borg je de afstemming met beleid en uitvoering.

Je doet dit niet alleen. Binnen RBL functioneer jij in een cluster met daarin contractbeheer, contractmanagement en juridisch advies. Daarnaast werk je veel samen met de andere clusters: administratie en informatievoorziening. Je valt onder de verantwoordelijkheid van de teammanager RBL.

De RBL in zijn geheel met daarbinnen het cluster inkoop en contractmanagement is sterk in ontwikkeling. Dat betekent dat een aantal interne vraagstukken nog open liggen, ook wat betreft de rol van de coördinator Inkoop. Jij gaat daar in meedenken. Verder ligt de nadruk op het (door)ontwikkelen, optimaliseren en implementeren van de aanbestedingsprocedures, het contractbeheer en contractmanagement.

Wat breng je mee?

Wij zoeken iemand die energie krijgt van een veranderende omgeving waar nog de nodige vraagstukken liggen. Het sociaal domein is in beweging. Gemeenten en zorgaanbieders willen een zo effectief en efficiënt mogelijke inzet van de middelen voor zorg. De 5 gemeenten in de regio Lekstroom willen daarin gezamenlijk optrekken en sturen. Dat levert uiteraard de nodige dilemma’s op. Jij begrijpt hierin de gevoeligheden en bent in staat om op een verbindende, stevige wijze te adviseren en te handelen.

Je hebt een opleiding op HBO niveau, passend bij het sociaal domein.

Je hebt de afgelopen 5 jaar gewerkt in een functie rondom inkoop, accountmanagement. Als dat binnen het Sociaal Domein was en in een politiek-bestuurlijke omgeving, is dat absoluut een pré.

Je hebt aantoonbare ervaring met onderhandelen in een complexe omgeving en bent op de hoogte van beleidsontwikkelingen binnen het Sociaal Domein.

Je beschikt over goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden en bent enthousiast over en in staat om, in samenwerking met anderen, plannen op te stellen en uit te voeren. Daarnaast ben je oplossingsgericht en zakelijk met oog voor de relatie.

Ben je flexibel, daadkrachtig, stressbestendig en in staat om te onderhandelen? En heb je een analytische blik? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Regionale backoffice Lekstroom (RBL)

De Regionale backoffice Lekstroom is de administratieve organisatie voor de Wmo en Jeugdwet van de Lekstroomgemeenten Vijfheerenlanden, IJsselstein, Nieuwegein, Houten en Lopik. De RBL wil ondersteunend zijn aan de gemeenten, sociale teams en zorgorganisaties, zodat zij inwoners kunnen ondersteunen.

Het is een unieke plek in de regio waar medewerkers de inkoop en administratie van Wmo en Jeugdwet verzorgen, de informatievoorziening over het zorggebruik blijven ontwikkelen en het contractmanagement uitvoeren. De RBL wil haar kennis op het gebied van het zorgaanbod Jeugdhulp en Wmo aanbieden aan de verschillende betrokken partijen.

Dit krijg je van ons

Gemeente Houten is gastgemeente van de RBL. Je wordt in deze functie aangesteld bij de gemeente Houten.
De arbeidsvoorwaardenregeling van de gemeente Houten is van toepassing.

We zijn blij dat je interesse hebt om bij de gemeente Houten te werken. Je krijgt bij ons een fijne werkplek direct naast het station in Houten. We belonen jouw inzet graag met:

  • Een salaris dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring. Als je voldoet aan de gestelde functie-eisen kunnen wij je inschalen in functieschaal 12. Het bruto maandsalaris is in deze schaal minimaal € 4.236,- en maximaal
    € 5.814.- bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), anders vindt inschaling plaats in de aanloopschaal 11. Het bruto maandsalaris is in deze schaal minimaal € 3.526,- en maximaal € 5.118- bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
  • Bij wederzijdse tevredenheid kom je na een jaar in aanmerking voor een vast dienstverband (op basis van een beoordelingsgesprek).
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering in de vorm van een Individueel keuzebudget (IKB). Je kunt dit IKB vrij inzetten, bijvoorbeeld door het uit te laten betalen of voor extra verlof.
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof, een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering en een pensioenregeling.
  • Opleiding en ontwikkel mogelijkheden, bijvoorbeeld via ons interne opleidingscentrum: de Houten Academie.
  • Mogelijkheid om te sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland.

Enthousiast geworden? Yes!

Fijn dat je de tijd hebt genomen om deze vacaturetekst helemaal te lezen. Dat betekent misschien wel dat je wilt solliciteren. Zie jij jezelf al als nieuwe coördinator? Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de functie? Schroom niet om contact op te nemen met Kristel Veugelers, 06-41790099.

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Nadine van Vliet (Personeelsadviseur), via nadine.van.vliet@houten.nl

Wil je solliciteren?

Daar zijn we blij mee! Vul het digitale formulier in en solliciteer met een motivatiebrief en recent cv. 
Je kunt solliciteren tot en met zondag 30 augustus 2020. Vermeld bij je sollicitatie het vacaturenummer:
2020-033-RBL. Graag in de sollicitatiebrief de voorkeur aangeven voor de arbeidsduur (aantal uren per week).
In verband met de vakantieperiode is de reactietijd van deze vacature langer dan gebruikelijk.)

Verwachten wij dat we een goede match kunnen zijn, dan nodigen we jou uit voor een gesprek. De gesprekken staan gepland op dinsdag 8 september 2020. Wij zien je sollicitatie met interesse tegemoet!

Goed om te weten: Integriteit vinden we belangrijk. We vragen je daarom voor jouw start bij de gemeente Houten een VOG aan te leveren.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Print Icoon printen