Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Afspraak maken


De Rijksoverheid heeft zondag 15 maart besloten tot nieuwe maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Uiteraard volgt gemeente Houten deze maatregelen. Onze dienstverlening gaat gewoon door maar in aangepaste vorm. Om verspreiding te voorkomen zijn minder balies beschikbaar.

Alleen spoedafspraken

Alleen afspraken die spoed hebben, gaan door. Bijvoorbeeld: aangifte van geboorte of overlijden en andere zaken die echt niet kunnen wachten. Kom niet als je klachten hebt als verkoudheid, hoesten, al dan niet in combinatie met koorts.

Burgerzaken

Er zijn minder beschikbare afspraakmomenten. Om een afspraak te maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen op (030) 63 92 611. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of als het spoed heeft.

Hebt u al een afspraak en is het spoed, bijvoorbeeld aangifte van geboorte of overlijden, annuleer dan uw afspraak niet.

Als u niet komt, annuleer uw afspraak via uw bevestigingsmail.

Heb je een geplande afspraak bij de gemeente?

Twijfel je of je een afspraak moet maken op het gemeentehuis? We helpen je graag.

  • Bel (030) 63 92 611 of stuur een e-mail naar gemeentehuis@houten.nl
  • Je wordt gebeld als je een afspraak hebt.
  • Samen wordt bepaald of de afspraak noodzakelijk is of dat deze op een later tijdstip kan plaatsvinden. 
  • Als je klachten hebt als verkoudheid, hoesten, al dan niet in combinatie met koorts. Annuleer dan je afspraak via de bevestigingsmail. 

Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of als het spoed heeft.


Online afspraak maken

Voor de volgende producten kunt u online een afspraak maken. Klik op het product om te zien wat u mee moet nemen en om een afspraak te maken.

Overige producten

Voor overige producten moet u telefonisch een afspraak maken en in sommige gevallen is een afspraak niet nodig. Kijk voor andere producten hiervoor in onze A tot Z lijst. Of zoek het product in het zoekveld rechtsboven aan deze pagina.

Print Icoon printen