Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

World Cleanup Day op 15 september

Zaterdag 15 september  is de World Cleanup Day. Een geschikt moment om met elkaar de buurt leuker of aantrekkelijker te maken. Gezellig samen met buurtgenoten aan de slag.

U organiseert zelf uw opruimactiviteit in uw eigen buurt. Vraag uw buren om zich bij uw actie aan te sluiten. De gemeente zorgt voor zwerfafvalprikkers, handschoenen en afvalzakken.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor de World Cleanup Day? Dan kunt u dit online doen. Aanmelden kan vóór 10 september.

Aanmelden buurtsupporter

In het formulier kunt u aangeven of u ook materialen wilt lenen. Denk hierbij aan zwerfafvalgrijpers, handschoenen, afvalzakken afvalzakringen. U geeft aan hoe laat en waar u wilt verzamelen en hoeveel materiaal u nodig heeft. Het materiaal wordt bij u thuisgebracht en weer opgehaald.

Wilt u op de World Cleanup Day een actie in uw buurt organiseren en deze landelijk registreren? Meld u dan aan als supporter via www.nudge.nl.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de Gemeente Houten: Margriet Krul via  030 6392 611 of gemeentehuis@houten.nl

Wij wensen u alvast veel succes met de voorbereidingen en hopen u op 15 september te ontmoeten bij deze activiteit. Mocht u de volgende keer weer mee willen doen, reserveer dan alvast zaterdag 23 maart 2019 in uw agenda voor de Landelijke Opschoondag.  

Over de World Cleanup Day

Zwerfafval is voor veel mensen een grote ergernis. Daarom trekt op 15 september de hele wereld erop uit om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen. Een echte grote schoonmaak waar alle mensen en bedrijven op de hele wereld aan mee kunnen doen.

Print Icoon printen