Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Internetkassa

Op deze pagina vindt u meer informatie over het betalen met behulp van de internetkassa. U kunt bij de gemeente Houten voor een aantal producten direct afrekenen met behulp van iDeal of met uw Visa of Mastercard. U hoeft dan niet meer naar het gemeentehuis te komen.

Met iDeal kunt u direct betalen in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Wanneer u met een Visa of Mastercard betaalt wordt gevraagd om uw CVC-code (Card verificatie code). Creditcards hebben een CVC-code als extra beveiliging voor online transacties. Deze staat op de achterzijde van uw creditcard vermeld. Indien de CVC-code van uw creditcard uit meer dan 3 cijfers bestaat, vul dan alleen de laatste 3 cijfers in.

Om te garanderen dat u veilig kunt betalen is de verbinding beveiligd met behulp van SSL (Secure Socket Layer). Dit is de meest toegepaste beveiligingsmethode en zorgt ervoor dat uw gegevens niet kunnen worden onderschept door derden.

De online betaling kan mislukken, omdat de ingevulde gegevens niet kloppen, u misschien te weinig saldo hebt of u zelf de betaling annuleert. In dat geval wordt er dus geen bedrag bij u afgeschreven en wordt het door u aangevraagde product ook niet geleverd. Wanneer u problemen heeft met de online betaling controleer dan uw eigen beveiligings- (o.a. firewall) of browserinstellingen.

Print Icoon printen