Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker
Jeugd cultuurfonds Houten

Vanaf 1 september 2017 is er naast het Jeugdsportfonds ook een Jeugdcultuurfonds in de gemeente Houten!

Wat is het Jeugdcultuurfonds?

De stichting zorgt ervoor dat kinderen (4-18 jaar) uit gezinnen waar weinig geld is kunnen meedoen aan lessen op kunst & cultuurgebied.

Aanmelden jeugdcultuurfonds

Wilt u uw kind aanmelden voor het jeugdcultuurfonds? Dan kan dat!

Download hier het PDF icon aanvraagformulier (98 KB).

Draai het formulier uit, vul het in en lever het formulier in bij een professional uit het onderwijs, jeugdhulpverlening, schuldhulpverlening en gezondheidzorg. Denk hierbij aan een leerkracht, jeugdhulpverlener, of maatschappelijk werker. Zij doen een eerste screening om te kijken of u in aanmerking komt.

Binnen drie weken krijgt u reactie. Het Jeugdcultuurfonds rekent direct af met de cultuurinstelling waar het kind op les gaat.

Meer informatie

Meer informatie over de werkwijze van het jeugdcultuurfonds vindt u op hun website. Ook kunt u informatie krijgen bij degene waarbij u het formulier heeft ingeleverd.

Bellen kan ook  met de consulent Jeugdcultuurfonds van de provincie Utrecht: Jolanda Kamphuis via 06-54657969 of utrecht@jeugdcultuurfonds.nl.

Het Jeugdcultuurfonds werkt samen met het Jeugdsportfonds en Stichting Leergeld.

Doe mee aan de stoepkrijtwedstrijd!

Op zaterdag 2 september om 11.00 uur is het startsein van het Jeugdcultuurfonds Houten. Dit is tijdens de Activiteitenmarkt ter hoogte van het gemeentehuis. Er is dan ook een stoepkrijtwedstrijd “Ontwerp je eigen dier”. Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te doen!

Meer informatie? Kijk op https://www.activiteitenmarkthouten.nl/stoepkrijtwedstrijd.

Dieren

Print Icoon printen