Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Accommodatie huren?

U bent van plan om een accommodatie te huren via de gemeente Houten? Onderstaande vindt u een aantal zaken die goed zijn om te weten:

Tarieven

  • Laag tarief: Dit tarief geldt voor verenigingen en organisaties die activiteiten organiseren voor de Houtense samenleving op het gebied van sport, cultuur en welzijn. Deze verenigingen en organisaties moeten deel uitmaken van de Houtense samenleving.
  • Standaard tarief: Dit tarief is van toepassing op de overige huurders (bedrijfsleven, verenigingen en organisaties uit andere gemeenten). En voor activiteiten met een commercieel karakter.

Annulering

Incidenteel kan een reservering tot 4 weken voor de gereserveerde datum kosteloos schriftelijk of per e-mail worden geannuleerd.

Voorwaarden

Met het reserveren van een accommodatie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals deze is opgesteld door de Gemeente Houten. De Algemene voorwaarden vindt u terug onder de downloads.

meldpunt

Meldpunt accommodaties

Heeft u iets te melden over de accommodaties? Een storing of bijvoorbeeld een klacht. Dan kunt u dit melden aan ons via het meldpunt PBA.

Is er een spoedgeval?

Dan kunt u van 9.00 uur tot 16.00 telefonisch contact opnemen via nummer (030) 639 26 11. Buiten kantoortijden kunt u bellen met (030) 639 21 01.

Print Icoon printen