Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Jongeren op gezond gewicht ( JOGG )

jogg actueel

Gezonde traktaties

Ook dit jaar staat de gezonde avond4daagse weer centraal. Sinds 3 jaar lopen kinderen in Houten de avond4daagse op water en fruit of andere gezonde snacks. De landelijke JOGG ambassadeur Juvat Westendorp en Healthy Sisters Ingrid Janssen dagen ouders en kinderen uit om naast de gezonde snack en water voor onderweg ook bij het defilé voor een gezonde keuze te gaan. Onder de downloads aan de rechterzijde van deze pagina vindt u een lijst met ideeën.

Bekijk de video van Juvat Westendorp. Hij daagt jouw uit om een origineler cadeau te bedenken als beloning voor de avondvierdaagse.

Screenshot video Juvat

De Vijfwal Family is een obstakel run voor het hele gezin op vrijdag 25 mei

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen met hun ouders (of opa’s/oma’s/tantes/ooms) mee doen aan dit sportieve evenement op en over het Vijfwal Sportparcours. Vanaf 18.30 uur starten de kleine route (1,5 km) en de tussenroute (3,5 km) op park Schoneveld en om 19.00 uur start de grote route van 5 km en deze wordt begeleid door personal trainers.

Vul het inschrijfformulier in op www.sportpunthouten.nl en haal je startbewijs op bij Kids Lodge, More Chi Martial Arts of Body Busines.

Download hier de flyer en/of de poster.

Family Run

Vijfwal Run!

Ben jij tussen de 12 en 23 jaar? En vind je het leuk om actief bezig te zijn? Meld je dan aan voor de wekeliijkse Vijfwal Run georganiseerd door Houten&Co. Kijk hier voor meer informatie.

Print Icoon printen