Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker
jogg actueel

Basisschoolleerlingen eten boterhammetje met Houtense burgemeester

Afgelopen dinsdag kwamen de leerlingen van de R.K.basisschool de Boogerd uit 't Goy een gezond ontbijtje eten bij de burgemeester en wethouders. Lees hier meer.

Uitreiking groentjehapjes in 10 stapjes
Uitreiking groentjehapjes

 Alle baby’s  aan de groentehap

‘Jong geleerd is oud gedaan’, dat geldt ook voor het eten van groente door de allerkleinsten. In samenwerking met Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) start de GGD regio Utrecht met het uitdelen van promotiepakketten voor ouders/verzorgers van baby’s van 4 maanden tot 1 jaar oud.

Wethouder Herman Geerdes reikte vandaag samen met Elma van Wijk, jeugdverpleegkundige Jeugdgezondheidszorg van de GGD regio Utrecht, het eerste pakket uit.

‘Groentehapjes in 10 stapjes’

 Ouders die een afspraak hebben op het consultatiebureau, krijgen een ‘Groentehapjes in 10 stapjes’-pakket mee. Het pakket helpt ouders op een praktische en leuke manier om hun baby vanaf 4 maanden groente te leren eten. En dit ook vol te houden. Smaak ontwikkelt zich in het eerste levensjaar, het is daarom belangrijk om groenten meerdere keren uit te proberen. 

Vijfwal Run!

Ben jij tussen de 12 en 23 jaar? En vind je het leuk om actief bezig te zijn? Meld je dan aan voor de wekeliijkse Vijfwal Run georganiseerd door Houten&Co. Kijk hier voor meer informatie.

Print Icoon printen