Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Inkoopactie energiebesparing

Ga direct door naar de website van de inkoop actie energiebesparing

Energie besparen is goed voor het milieu en voor de portemonnee. Daarom organiseren de Natuur- en Milieufederatie Utrecht (NMU) en het Regionaal Energieloket een inkoopactie energiebesparing. Deze eenmalige actie start met een informatieavond op 23 november 2017.

Een Nederlands huishouden verbruikte in 2016 gemiddeld 1.500 m3 gas en 3.300 kWh elektriciteit. Goed voor een energierekening van ongeveer 1.750 euro. Daar kun je flink op besparen! De inkoopactie energiebesparing helpt bij het isoleren van uw woning en/of het plaatsen van zonnepanelen. Het Regionaal Energieloket heeft installateurs geselecteerd die hoge kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Door samen in te kopen geldt tijdens de actie een extra korting! U kunt nu al vrijblijvend inschrijven voor de actie (de inschrijving sluit op 15 januari 2018) bij het regionaal energieloket.

Informatieavond 23 november
De start van de inkoopactie energiebesparing vindt plaats op 23 november om 19.30 uur op het gemeentehuis (Onderdoor 25). De avond duurt ongeveer twee uur. Tijdens deze avond laten we zien welke stappen u kunt zetten om uw woning uiteindelijk helemaal energieneutraal te maken. Dit doen we aan de hand van twee voorbeeldwoningen uit Houten. Vervolgens vertellen we meer over de inkoopactie, die u kan helpen de eerste stap(pen) te zetten. Er is ook een markt waarin u vragen kunt stellen aan de verschillende aanbieders. Heeft u voor of na de informatieavond vragen over deze actie? Dan kunt u contact opnemen met het Regionaal Energieloket via groepsaankopen@regionaalenergieloket.nl of via 088 - 525 4110.

Schrijf u nu vrijblijvend in voor de inkoop actie energiebesparing!

Print Icoon printen