Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker
subsidies

Subsidieregelingen

Regionaal Energieloket

De gemeente Houten geeft zelf geen subsidies voor individuele huishoudens.

Op de website van het Regionaal Energieloket vind u een overzicht van lokale en landelijke subsidies en financieringsmogelijkheden. Het Regionaal Energieloket helpt u als woningeigenaar in Houten met al uw vragen rondom energie besparen en duurzaam wonen. Op het energieloket ziet u met de HuisScan snel welke duurzame maatregelen het meest geschikt zijn voor uw woning. Door de koppeling met het lokale bedrijfsleven kunt u eenvoudig offertes opvragen bij aanbieders in de regio.

Wat is er wel mogelijk?

Duurzaamheidsfonds

Heeft u als groep een duurzaamheidsplan en heeft u daar financiƫle steun voor nodig? Kijk dan voor meer informatie op de website van het Duurzaamheidsfonds Houten.

Heeft u een duurzaamheidsplan waarbij u (anders dan financieel) ondersteuning zoekt? Het duurzaamheidsteam van de gemeente denkt graag met u mee en samen bespreken we de mogelijkheden. Ondersteuning kan bijvoorbeeld in de vorm van kennisdeling, het faciliteren van benodigdheden (zoals een vergaderzaal of het printen van communicatiemateriaal) of het verbinden met soortgelijke initiatiefnemers of plannen uit de regio. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij onderstaand formulier in te vullen. Het duurzaamheidsteam streeft er naar binnen 1 week te reageren.

Ga naar het formulier

Logo Duurzaamheid

Print Icoon printen