Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker
logo/foto

Het laatste nieuws

Hieronder staan de laatste nieuwtjes. Nieuwsgierig naar de activiteiten van NME? Schrijf u in voor onze mailinglijst via nme@houten.nl. Dan houden we u op de hoogte van natuur activiteiten voor kinderen. 

NME organiseert ook kinderfeestjes. Bekijk ons aanbod op de website www.nmegids.nl/kinderfeestjeshouten!

Wilt u contact met ons opnemen? Bel met NME Houten op telefoonnummer 06-48276041 of stuur een e-mail naar nme@houten.nl. Hier vindt u het bezoekadres.

Lijnblauw vogel

Ladders???

Woensdag 6 februari was er een leuke kinderactiviteit met NOP in de Meerkoet. Er werden allemaal verschillende ladders gemaakt......

Lijngeel vogel

Op reis met trekvogels! 

Leuk! Woensdagmiddag 16 januari hebben we buiten lekker allemaal spelletjes over trekvogels gedaan! Hier zie je de trekvogels die proberen de windmolens te ontwijken. Binnen konden we opwarmen met een kop warme chocolademelk en daarna aan de slag met vogelvoer maken!

Lijngeel vogel

Ugh! Hier zijn de indianen van Houten

Op woensdagmiddag 3 oktober liepen er 14 indianen over het natuurpad van NME. Met strepen op hun gezicht gingen ze op bizonjacht, testten ze hun speurderskwaliteiten en ontbrak natuurlijk een kampvuurtje niet. Hierboven mochten ze marshmallows roosteren. Zie hieronder een foto-impressie.

Lijn blauw

Bezoekadres

Het bezoekadres van NME Houten is:

Keercamp 13, 3992 RV in Houten

Print Icoon printen