Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Fietsfair & NK Slowbiking

markt

Iedereen is welkom bij de Fietsfair op Het Rond. Er zijn verschillende activiteiten.

Fiets(vrij)markt

Heb je nog een oude racefiets op zolder? Of een kinderfietsstoeltje in de schuur? Kom en neem je kleedje mee om 2e hands fietsspullen te ruilen, verkopen of gratis weg te geven. Vanaf 11 uur mag je met de verkoop beginnen. Je mag maximaal 2 fietsen verkopen.

Er zijn ook kramen van de Krachtfabriek, de Fietsersbond en Wielertoerclub Houten. Wil je je fiets laten repareren? Wees dan welkom in het Repaircafé. 

Auto’s op Het Rond zijn niet toegestaan!

slowbiking

Voorronde NK Slowbiking

Wanneer? Zaterdag 22 juni 2019
Hoelaat? 11.00 – 16.00 uur
Waar? Het Rond

Wie kan er het langzaamst fietsen? Het lijkt makkelijk, heel lang doen over een parcours van elf meter. Maar je hebt juist concentratie, balans en fietstechniek nodig binnen de lijnen te blijven zonder de grond te raken. Een enigszins geoefende slowbiker doet een minuut over die elf meter, maar het wereldrecord staat op meer dan twee uur!

Voor wie? Iedereen mag meedoen! Aanmelden kan ter plekke.

Deelname is op eigen risico.

Spinning demo

Piazza Sports geeft een demonstratie spinning op muziek die verzorgd wordt door Tjeu, Twan en Youri. Wethouder Kees van Dalen doet mee om te laten zien dat spinning niet alleen leuk is, maar ook goed voor je conditie, hart en spieren. De spinning vindt plaats tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Print Icoon printen