Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Fietstocht Eiland van Schalkwijk

Eiland van Schalkwijk

Fietstocht Eiland van Schalkwijk

Wanneer? Woensdag 19 juni 2019
Hoelaat? 18.00 - 19.30 uur
Waar? Start vanaf WTC aan de Kruisboog.

Kosten? Deelname is gratis
Aanmelden? Het formulier vindt u onderaan de pagina

Doe mee aan deze recreatieve fietstocht voor iedereen! Je kunt kiezen uit routes van 20, 40 of 60 kilometer. Alle routes gaan over het Eiland van Schalkwijk. De 40 km route maakt een ommetje over Langbroek en Wijk bij Duurstede. De langste afstand van 60 km gaat over de Utrechtse Heuvelrug en is zeer geschikt voor de racefietsers.

Meefietsen?

De organisatie heeft graag een indruk van het aantal deelnemers. Wil je meedoen? Schrijf je dan bij voorkeur in voor 10 juni 2019 met onderstaand formulier. Wil je last minute beslissen? Dat mag! We zien je graag de 19e.

Voor wie?

Alle inwoners kunnen meedoen. Speciaal voor mensen met een beperking zijn er verschillende soorten fietsen beschikbaar, zoals tandems en duofietsen. Er staan vrijwilligers klaar om met je mee te fietsen.

Deelname is op eigen risico.

Fietsroutes

Start / finish

Je kunt starten tussen 18.00 en 19.30 uur vanaf het clubhuis van de Wielertoerclub op de Kruisboog. De finish is op Het Rond bij het Fietscaf√© van de Heren van Houten. Daar kun je genieten van een Kuitenbijter, een biertje van de Houtense brouwerij Hommeles, of een ander drankje.  

Inschrijfformulier fietstocht Eiland van Schalkwijk
Fietstocht Schalkwijk

Speciaal voor mensen met een beperking zijn er verschillende soorten fietsen beschikbaar, zoals tandems en duofietsen.

Print Icoon printen