Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Verkeersknelpunt: heb jij de gouden tip?

Al jaren vinden vele inwoners het kruispunt De Molen/Kruitmolen bij de bushalte in het centrum een gevaarlijk punt. Je moet heel goed opletten. Fietsers komen met hoge snelheden uit verschillende richtingen. Vooral in de spits zijn er veel fietsers op het smalle (brommer)fietspad en de voetgangersoversteek. Automobilisten moeten lang wachten. Zij overzien niet wat een goed moment is om te gaan rijden omdat fietsers uit drie richting komen en hun zicht op het fietspad beperkt is. Meestal gaat het goed, maar soms gaat het mis.

Jouw hulp nodig: heb jij de gouden tip?

De gemeente wil dit kruispunt graag veiliger maken, maar dat blijkt niet eenvoudig. Uit studies blijkt dat iedere mogelijke oplossing weer andere problemen veroorzaakt. Daarom vragen we jou om hulp. Hoe kunnen we dit punt veiliger inrichten? Of hoe zorgen we ervoor dat de verkeersstromen elkaar elders op een veiliger manier kruisen zodat dit kruispunt een stuk veiliger wordt? 

Doe mee vóór 1 november

Heb jij de gouden tip? Werk jouw idee dan uit en vul vóór 1 november onderstaand formulier in. Je kunt er een cheque van 250 euro voor fietsaccessoires mee winnen. Deze kun je besteden bij één van de lokale rijwielhandelaren.  Lees hier de wedstrijdvoorwaarden. De gemeente maakt tussen 15 november en 15 december 2019 de uitslag van de wedstrijd bekend en neemt in die periode met de winnaar contact op.

Ja, ik denk dat ik de gouden tip heb!

Heb je een tekening, ontwerp, afbeelding? Voeg deze toe. Afhankelijk van het soort document je wilt uploaden maak je hieronder een keuze.

Print Icoon printen