Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker
Logo

Woorden én daden. Dat is waar de Houtense Werktafel voor staat. Je leest er over in ons online e-magazine. Het magazine is nog in ontwikkeling, maar het aantal verhalen en daarmee ook het aantal pagina’s zal spoedig toenemen.

Button e-magazine

De juiste klik....

De Houtense Werktafel koppelt werkwillende en vacatures aan elkaar door te fungeren als een spin in het web. We verbinden werkgevers, gemeente, onderwijsinstellingen, sociale ondernemingen, lokale initiaven en werkzoekende burgers aan elkaar.

Is de match tussen werkwillende en vacature net niet passend? Dan halen we er een van de partijen uit het netwerk bij om ervoor te zorgen dat we alsnog de juiste klik krijgen.

Voor alle houtense burgers

De Houtense Werktafel is er voor alle inwoners van Houten die willen en kunnen werken. Betaald of onbetaald. Het gaat dus niet alleen om mensen in de bijstand. Maar ook om mensen met een beperking en mensen wie wel willen werken maar dat niet zelf kunnen vinden. Ook bemiddelen we mensen die op de een of andere manier (weer) actief willen zijn in de samenwerking.

Dus doe mee!

Wil je ook aan de slag en weer meedoen? Of ben je werkgever en zoek je personeel maar lukt het niet om de juiste kandidaten te vinden? Heb je misschien bepaalde ideeën over de Houtense arbeidsmarkt? Ben je hoe dan ook beniewd wat de Houtens Werktafel voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel 030 - 63 92 707 of mail naar info@houtensewerktafel.nl

Print Icoon printen