Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker
Logo

Het Lokale Werkteam van Houten zet zich in voor u!

Het lokale werkteam van de gemeente Houten helpt u met het vinden van betaald werk en vrijwilligerswerk. Ook voor iedere inwoner van Houten met een uitkering van de gemeente. Maar ook als u geen uitkering ontvangt.

Als u structurele fysieke en/of mentale beperkingen heeft zoeken we met u naar passend werk.

Een nieuw project in 2020:  Op Koers - De Houtense Werkplaats:

Voor inwoners uit Houten die op meerdere levensgebieden tegelijkertijd urgente problemen ervaren en daar in niet verder komen. We gaan samen met u en andere betrokken professionals aan tafel om aan een oplossing te werken. De lijnen zijn kort en direct.

Bent u inwoner van Houten en wil u meer weten? Lees hier de brochure voor aanmelding en nadere informatie.

Bent u een professional en wilt u zich inzetten voor de inwoners van Houten? Lees dan hier de brochure voor professionals.

Contactgegevens Houtense Werktafel

Onderdooor 25, 3990 DA Houten
Miranda Bos, projectondersteuner Houtense Werktafel, e-mail miranda.bos@houten.nl

In verband met de coronamaatregelen willen we u vragen om uw vraag te mailen. De vraag wordt dan doorgezet naar de betreffende medewerker van de Houtense Werktafel. U krijgt het antwoord per mail of u wordt teruggebeld.

Voor de inwoners uit Houten die vanuit een ander land in onze gemeente zijn komen wonen:

We hebben als Houtense Werktafel samen met Brugzit een specifieke training ontwikkeld gericht op het werken in Nederland en alles wat daarbij komt kijken. We helpen u om uw werknemersvaardigheden te verbeteren, we informeren u over werk en financiën (o.a. toeslagen), we helpen u om aan werk te komen.

Voor de ZZP-ers die door Covid 19 financieel in problemen komen: wacht niet te lang met het vragen om hulp!

We willen u ondersteunen met het geven van de juiste informatie over het ondernemen met een uitkering, het vinden van werk en het eventueel inzetten van schuldhulpverlening.

Team houtense werktafel

v.l.n.r.: Roman Stöger (werkcoach), Annette Thorenz (accountmanager), Ineke ter Haar (werkcoach), Jaap Durenkamp (werkcoach), Ayhan Ali (werkcoach), Gisou Kalkhoven (werkcoach), Miranda Bos (projectondersteuner), Fikri El Makrini (werkcoach), Naomi Matulessy (accountmanager) en Ruud Schalken (projectleider).

Op de foto ontbreekt: Laura DeTiege (werkcoach).

Print Icoon printen