Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Fondsen

Er zijn verschillende fondsen waar je een financiële bijdrage kunt aanvragen. Hieronder tref je een overzicht. Wanneer je op de foto klikt of op de link in de tekst kom je op de webpagina van het fonds. Je vindt hier meer informatie. Ook kun je via deze website's eventueel een aanvraag doen.

Cultuurfonds

Cultuurfonds

Heb je ideeën voor een cultureel initiatief dat georganiseerd wordt door en voor de Houtense inwoners? Bekijk dan wat het cultuurfonds voor je kan betekenen.

Duurzaamheidfonds

Duurzaamheidsfonds

Heb jij ideeën voor een duurzaam initiatief om een bijdrage te leveren aan de duurzame toekomst van Houten? Bekijk dan wat het duurzaamheidsfonds voor je kan betekenen.

Ons buiten

Ons buiten

Een kaal plantsoentje, saaie muur of kleurloze stoep? Steeds meer Houtense inwoners, ondernemers en organisaties willen dit soort plekken in hun leefomgeving leuker en mooier maken. Ons buiten helpt je daarbij. Meer weten? Kijk dan snel op hun webpagina.

Ons fonds

Ons fonds

Heb jij ideeën voor het beter of mooier maken van jouw omgeving of wil jij iets betekenen voor anderen? Dan kan je terecht bij ons fonds. Lees hier meer over op de webpagina van ons fonds.

Sportfonds

Sportfonds

Heeft jouw sportvereniging een creatief idee om de actieve en gezonde leefstijl te verbeteren? Lees dan wat het sportfonds voor je kan betekenen.

Print Icoon printen