Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Ondersteunende partijen

Er zijn verschillende ondersteunende partijen in Houten die je kunnen helpen om van je initiatief  een succes te maken. Denk aan advies of iemand die je wegwijs kan maken. Hieronder tref je een overzicht. Wanneer je op de foto klikt of op de link in de tekst kom je op de webpagina van de ondersteunende partij. Je vindt hier meer informatie.

De krachtfabriek

De Krachtfabriek

Wil jij vanuit jouw kennis, talenten of ervaring een initiatief of (sociale) onderneming opzetten samen met anderen? Misschien kan de krachtfabriek je daarbij helpen.

gebiedsmanager

Gebiedsmanagers

Een plan voor ruimtelijke ontwikkeling op eigen grond? Binnenkort is dit mogelijk. Meer informatie volgt. In het overzicht "Gebiedsmanagement Programma Ruimte" vind u een indeling. Heeft u alvast vragen hierover? Dan kunt u deze stellen aan de gebiedsmanager via Anke Beisterveld gemeentehuis@houten.nl.

Wijkcoördinatie

Wijkcoördinatie

Heb jij samen met jouw buren ideeën over hoe de openbare ruimte leuker kan? Neem dan contact op met de wijkcoordinatoren van de Gemeente Houten. Ze denken graag mee!

www.vanhoutenenco.nl

Van Houten en Co

Dicht bij de mensen en midden in de samenleving. Faciliteren tussen vraag en aanbod voor bewoners van Houten. Voor ons dagelijkse kost. Wij helpen je graag op weg.  Bekijk de website en lees hoe wij jullie hierbij kunnen helpen.

Viveste

Viveste

Woon jij in een huurwoning van Viveste en heb jij een idee voor jouw buurt? Neem contact op met de woonconsulenten van Viveste.

Els Ittersum

Initiatieventeam

Wil je meer weten of vind je het lastig om te bepalen waar jouw idee of initiatief onder valt of heb je vragen waar je niet uit komt? Neem dan contact op met Els van Ittersum  els.van.ittersum@houten.nl. Zij maakt deel uit van het initiatieventeam.

Print Icoon printen