Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Organiseer iets in de buurt met behulp van Ons Fonds

In deze donkere dagen zijn mensen meer op zichzelf en trekken naar binnen toe. Er wordt weinig georganiseerd in de buurt.  Hierdoor zien mensen elkaar weinig. Juist in deze tijd is het belangrijk om een beetje naar elkaar om te kijken en gezellige dingen met elkaar te ondernemen.  Hoe leuk is het niet om bijvoorbeeld een winterbarbecue of een stampottendiner te organiseren? Of samen met de buurt de tuinen winterklaar te maken. Kijk uit naar je medemens en organiseer iets voor en met elkaar!  De gemeente helpt u graag uw activiteit te organiseren met een financiële bijdrage uit Ons Fonds.  Een aanvraag hiervoor kunt u indienen via bijgaand formulier.  Doe dit uiterlijk voor 11 december 2017!  U kunt ook een geprint exemplaar ophalen bij de ingang van de gemeente. Vragen? Kijk hier voor meer informatie over Ons fonds.  Heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier? Dan kunt u contact opnemen met Liesbeth van Apeldoorn van de afdeling Samenleving: (030) 63 92 611.

In deze donkere dagen zijn mensen meer op zichzelf en trekken naar binnen. Er wordt weinig georganiseerd in de buurt. Hierdoor zien mensen elkaar weinig.

Juist in deze tijd is het belangrijk om een beetje naar elkaar om te kijken en gezellige dingen met elkaar te ondernemen. Hoe leuk is het niet om bijvoorbeeld een winterbarbecue of een stamppotdiner te organiseren? Of samen met de buurt de tuinen winterklaar te maken. Kijk uit naar je medemens en organiseer iets voor en met elkaar! 

De gemeente helpt u graag uw activiteit te organiseren met een financiële bijdrage uit Ons Fonds.

Gebruik voor het indienen van een aanvraag dit PDF icon formulier. (182 KB)

Liever een formulier op papier? Er ligt er een voor u klaar bij de receptie in het gemeentehuis.

Het formulier moet vóór 11 december 2017 ingediend zijn.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier? Neem contact op met Liesbeth van Apeldoorn, afdeling Samenleving, tel. (030) 63 92 611.

Print Icoon printen