Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Aanvraagformulier grondaankopen

Motivatie

Motivatie

Een motivatie wat u met het stuk wilt doen zodra het perceel is aangekocht. Let op! Bent u van plan om iets op het perceel te bouwen? Dan dient u hier apart een vergunning voor aan te vragen. Ook moet u rekening houden met aanvullende kosten.

Bijlage

Bestand toevoegen

U kunt hier het door u gewenste bestand opzoeken en invoegen met een duidelijke arcering op een plattegrond van de grond die u wilt aankopen. Kijk voor een kadastrale tekening in uw koopcontract of gebruik Google Maps. U kunt meerdere bestanden opsturen met een gezamenlijke maximumgrootte van 5 Mb. Let op! Momenteel is er een technisch probleem met het toevoegen van bepaalde extensies. Wij raden u tijdelijk aan om de documenten te plakken in een word-bestand zo voorkomt u een foutmelding. Excuses voor het ongemak.

Initiële kosten

Initiële kosten
Alle kosten die gemaakt worden om het perceel te kunnen kopen zijn voor de rekening van de koper. Bij het vooronderzoek wordt er een kabels- en leidingenoverzicht opgevraagd bij het Kadaster daarnaast worden er ambtelijke kosten in rekening gebracht. De kosten bedragen hiervoor € 321,50. Deze zullen ongeacht van het advies aan u doorberekend worden.

Initiële kosten

Print Icoon printen