Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Fietsstraat Lobbendijk

Het laatste gedeelte van de Lobbendijk, tussen de Hop-Oord en de Kostersgang, is ingericht als woonstraat. Dit weggedeelte is een van de ontbrekende stukken in het fietsnetwerk, een zogenaamde missing link. De gemeente wil daarom een fietsstraat maken van dit gedeelte van de Lobbendijk. Voor dit project heeft de gemeenteraad geld beschikbaar gesteld om daarmee de veiligheid en het comfort voor fietsers in Houten verder te verbeteren. De Provincie Utrecht draagt ook financieel bij aan het project.

Update 08 juli 2020

De reconstructie van de Lobbendijk zit erop. De aannemer is klaar met de werkzaamheden en Houten is weer een stukje fietsvriendelijker met deze nieuwe fietsstraat. We hopen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Nu het werk klaar is, kunnen de groenvakken aangeplant worden. Dat zal binnen twee tot drie weken gebeuren. De bomen planten we in het najaar. Bewoners konden kiezen tussen twee boomtypen. Een meerderheid heeft gekozen voor de Prunus.

Graag hadden we nog een oplevermoment met u als bewoner georganiseerd. Maar door de huidige omstandigheden rond het coronavirus kan dat helaas niet doorgaan.

Informatie tijdens de uitvoering

KWS Infra en gemeente Houten hechten veel waarde aan een duidelijke communicatie naar de omgeving.

Voor calamiteiten kunt u telefonisch contact opnemen met de uitvoerder, Kevin Jansen. Kevin is te bereiken op telefoonnummer 06-55270244

Tweede aanspreekpunt bij KWS Infra is de projectleider Paul van Veen. Paul is te bereiken op 06-25756964.

U kunt met uw vraag ook terecht bij de gemeente Houten.

Marcel van Schaik 
Toezichthouder 
marcel.van.schaik@houten.nl           
06-21511570

Ewald Mauritz          
Projectleider  
ewald.mauritz@houten.nl    
030-6392611

Chris van Bergeijk     
Directievoerder         
c.vanbergeijk@maasennienhuis.nl    
06-23568204

Print Icoon printen