Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Fietsstraat Overeindseweg, Heemsteedseweg, Koppeldijk

Update 8 juli 2020 Plaatsing lichtmasten

Afgelopen weken zijn de lichtmasten geplaatst. Helaas zijn door een fout bij de leverancier enkele verkeerde masten geleverd. Daardoor konden niet alle masten worden geplaatst. Op de Koppeldijk zijn maar 5 masten neergezet. De overige masten worden in week 36 onder voorbehoud alsnog geplaatst. Excuses voor deze vertraging.

Reconstructie klaar!

Aannemer KWS is klaar met de werkzaamheden! Afgelopen vrijdag 15 mei is de Heemsteedseweg conform planning weer opengegaan voor het verkeer. Er worden nog wat kleine afrondende werkzaamheden uitgevoerd. Ook moeten de bomen nog geplant worden. Maar dit kan pas in het najaar.

Lichtmasten

Een belangrijk onderdeel dat nog moet worden gedaan is het plaatsen van de openbare verlichting. Helaas is er grote vertraging bij Stedin ontstaan. CityTec kan de lichtmasten daarom nu nog niet plaatsen. Er wordt momenteel hard gewerkt aan een oplossing. We hopen dat de lichtmasten in juni alsnog kunnen worden geplaatst. Hiervoor zal de Heemsteedseweg naar verwachting nog enkele dagen worden afgesloten.

Informatie tijdens de uitvoering

Voor calamiteiten kunt u telefonisch contact opnemen met de uitvoerders: 

  • Gerwin Boonen 06 10 92 63 90
  • Leon de Vos 06 55 36 42 40

KWS Infra en gemeente Houten hechten veel waarde aan een duidelijke communicatie naar de omgeving. Tijdens de uitvoeringsperiode is het uitvoeringsteam van KWS Infra te bereiken op het volgende mailadres: fietsstraat.heemsteedseweg@kws.nl

Voor calamiteiten kunt u telefonisch contact opnemen met de uitvoerder, Gerwin Boonen. Gerwin is te bereiken op het volgende telefoonnummer: 06 10 92 63 90

Tweede aanspreekpunt bij KWS Infra is de projectleider Paul van Veen. Paul is te bereiken op 06-25756964.

U kunt met uw vraag ook terecht bij de gemeente Houten.

Marcel van Schaik

Toezichthouder

marcel.van.schaik@houten.nl

06-21511570

Ewald Mauritz

Projectleider

ewald.mauritz@houten.nl

030-6392611

Chris van Bergeijk

Directievoerder

c.vanbergeijk@maasennienhuis.nl

06-23568204

Voor informatie over werkzaamheden aan de Overeindseweg vragen wij u contact op te nemen met de gemeente Nieuwegein via het nummer 14030.

Print Icoon printen