Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Herontwikkeling De Kleine en De Grote Geer

Detailkaart

Herontwikkeling

Het sociaal-cultureel centrum De Grote Geer en horecagelegenheid De  Kleine Geer met aangrenzend parkeerterrein worden getransformeerd naar een woongebied. De monumentale gebouwen liggen in woonwijk De Geer.

Op het naastgelegen parkeerterrein komt de kleinschalige nieuwbouwontwikkeling. Hierbij is rekening gehouden met de bestaande omgeving en in het bijzonder met de twee monumentale gebouwen. Deze monumenten met historische waarde blijven in de nieuwe ontwikkeling uiteraard behouden. 

Bouwwerkzaamheden

De gemeente heeft in februari 2020 het bestemmingsplan vastgesteld en omgevingsvergunningen verleend.  Het project is inmiddels in aanbouw.

Participatie

CZP heeft een website gemaakt waar bewoners en andere ge├»nteresseerden op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen en het participatieproces. Deze  kunt u vinden op:
http://www.czp-investments.nl/detail/51

Heeft u vragen of opmerkingen?

Dan kunt u contact opnemen met Zakia el Moussaoui van team Vergunningverlening Toezicht en handhaving  en Jules Tonneijk van team Ruimtelijke Ontwikkeling via (030) 63 92 611. U kunt ook een email sturen naar:  gemeentehuis@houten.nl

Print Icoon printen