Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Sport & Werklandschap Meerpaal

Welkom op de website van het Sport & werklandschap Meerpaal, gelegen tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en het bestaande bedrijventerrein De Meerpaal. Het landschap is nog volop in ontwikkeling en omvat een mix aan activiteiten zoals sporten, werken en recreëren in de natuur. Het gebied voorziet in de behoefte van inwoners en sportverenigingen in het sterk gegroeide Houten.

Het Sportgebied is opgeleverd in 2012 en omvat velden voor hockey, handbal, honk- en softbal. Centraal gelegen binnen het Sportgebied ligt het multifunctionele clubgebouw, waarin de sportverenigingen zijn gehuisvest. Ook zijn er aan sport gerelateerde commerciële functies in ondergebracht. Het Werkgebied is bouwrijp opgeleverd eind 2014 en omvat ca. 10 hectare aan uitgeefbaar bedrijfsterrein.

Het derde en laatste deelplan, het Natuur & recreatiegebied met aanverwante sporten, ligt vooralsnog stil als gevolg van de 2e gemeentelijke ombuigingstaakstelling.

Bereikbaarheid

Het Sport & werkgebied Meerpaal is goed bereikbaarheid. Het gebied ligt dicht bij de A27 en binnenkort ook in de nabijheid van de A12. De verbinding met de rijksweg A27 vindt plaats via 'De Staart'. De gemeente Houten ligt direct aan de spoorlijn Utrecht -Den Bosch. Het nieuwe landschap zal met het NS-station in verbinding staan via het alom geprezen fietspadenstelsel van Houten. Ook is het gebied bereikbaar per bus, de halte is gelegen op het  bovenliggende bedrijventerrein De Meerpaal.

Interesse in een kavel of andere vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over Sport- en werklandschap Meerpaal of wilt u een oriënterend gesprek over de aankoop van een bedrijfskavel ? Bel of mail Fred van de Water, 030-6392848 of bel met het algemene telefoonnummer 030 6392 611 of gemeentehuis@houten.nl 

Print Icoon printen