Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Mobiliteitsvisie Eiland van Schalkwijk

Dijk Eiland van Schalkwijk

In de afgelopen maanden heeft de gemeente samen met bewoners, ondernemers en andere betrokkenen gewerkt aan een concept voor de mobiliteitsvisie voor het Eiland van Schalkwijk. De visie brengt in beeld hoe we de verkeerssituatie op het Eiland kunnen verbeteren om zo ontwikkelingen mogelijk te maken.

Het participatieproces is op 29 mei jl. afgerond. De definitieve tekst van de visie wordt momenteel geschreven. Bestuurlijke vaststelling van de mobiliteitsvisie door de gemeenteraad is voorzien op donderdag 19 september. Ter voorbereiding daarop wordt de visie besproken in de RTG van donderdag 5 september.

Informatie op projectpagina

Op deze pagina vindt u alle informatie over dit project. Bijvoorbeeld documenten die belangrijk zijn als kader en/of vertrekpunt en ook de verslagen en resultaten van de ateliers. De rapporten van eerdere onderzoeken, zoals u die op deze pagina kunt vinden, zijn niet officieel vastgesteld. Ze geven veel informatie, maar er kunnen geen rechten aan de inhoud van deze documenten worden ontleend. Na vaststelling door de gemeenteraad heeft de mobiliteitsvisie straks wel een officiële status.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Dan kunt u contact opnemen met de projectleider de heer Edwin Boonstoppel, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via 06 3304 3338 . U kunt ook een email sturen naar Edwin.Boonstoppel@houten.nl.

Print Icoon printen