Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Reconstructie Haver- Oord en de Vlas-Oord

Binnenkort start aannemer Pauw Dodewaard in opdracht van de gemeente met reconstructiewerkzaamheden aan de Haver-Oord en de Vlas-Oord.

 Van voorlopig naar definitief ontwerp

Naar aanleiding van de opmerkingen op de bewonersavond op 18 december 2018, zijn er een paar wijzigingen aangebracht aan het ontwerp. Zo hebben we gehoor kunnen geven aan de wens meer bomen terug te planten. Op enkele plekken zijn er bomen om diverse redenen weggelaten, terwijl er op andere plekken bomen zijn bijgekomen. Per saldo zijn er 3 bomen bijgekomen. Verder is tegemoet gekomen aan de vraag de kliko-opstelplaats aan de Vlas-Oord op de huidige plek te handhaven. Ook wordt er een doorsteekje gemaakt door het groen naar de parkeerplaatsen ter hoogte van Vlas-Oord 13. U kunt onder de downloads aan de rechterzijde van deze pagina het definitieve ontwerp vinden. 

Fasering

Op maandag 4 maart start de aannemer met de reconstructie. Onder de downloads kunt u zien wat de fasering is en wanneer welke fase wordt uitgevoerd. De planning is onder voorbehoud van weersinvloeden. 

Parkeren tijdens de werkzaamheden

Het is tijdens de werkzaamheden niet toegestaan uw auto te parkeren in de fase waarin de aannemer aan het werk is. U kunt gebruik maken van andere parkeergelegenheden in de wijk.

Waar bied ik mijn kliko aan?

U kunt uw kliko op de kliko opstelplaats neer zetten, zoals u gewend bent. Is deze door de werkzaamheden niet bereikbaar voor de vuilniswagen, dan kunt u uw kliko bij een andere opstelplaats neerzetten. Een kaart met kliko opstelplaatsen staat onder de downlaods.

Kunnen de hulpdiensten mij nog wel bereiken?

Uw veiligheid staat voorop! Alle panden blijven daarom altijd bereikbaar voor politie, brandweer en ambulance. De brandweer houdt ook toegang tot hulpmiddelen als bluskranen en riolering. De aannemer onderhoudt het contact met alle hulpdiensten tijdens de uitvoering van het werk.

Contact

Voor vragen over de planning en uitvoering kunt u terecht bij de uitvoerder, dhr. B. van Bremen: 06-44901069. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met de projectleider van de gemeente Houten, dhr. E. Mauritz via 030-6392611 of ewald.mauritz@houten.nl 

Tot slot

Namens Pauw Dodewaard en de gemeente Houten hopen wij op uw begrip. We streven naar een zo vlot mogelijk verloop van de uitvoering, zodat de hinder voor u tot een minimum beperkt blijft.

Print Icoon printen