Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Reconstructiewerkzaamheden Klaprooshof

Update 21-02-2019

De werkzaamheden aan de Klaprooshof verlopen voorspoedig. De aannemer heeft de planning daarom iets ingekort en zal maandag 25 februari al starten met fase 2. Een aangepaste planning vindt u in de bijlage.

In de loop van volgende week kunt u weer gebruik maken van de parkeerplaatsen in fase 1.

Update 11 februari

Een van de bomen die zou blijven staan, blijkt in de praktijk op een iets andere locatie te staan. Daardoor staat deze precies op de plek waar de betonbanden (scheiding tussen verharding en het groen) moeten komen. De boom kan daardoor niet gehandhaafd blijven en zal helaas dus alsnog moeten verdwijnen. De relatief kleine boom daarnaast wordt ook direct verwijderd. Daardoor ontstaat er ruimte om op die plek een nieuwe boom te plaatsen. Zie bijgaande foto om welke bomen het gaat.

De aannemer zal de bomen op dinsdag 12 februari kappen.

Planning

Aannemer Pauw Dodewaard zal in opdracht van de gemeente de reconstructiewerkzaamheden aan de Klaprooshof uitvoeren.

De maandag 28 januari zouden de werkzaamheden beginnen. Helaas heeft de aannemer vertraging opgelopen door de vorst. De startdatum is daarom gewijzigd naar 4 februari. Ook deze startdatum is onder voorbehoud van weersinvloeden.

Omdat het weer de komende periode mogelijk meer wijzigingen in de planning kan veroorzaken, hebben we besloten een projectwebsite in te richten. Hierop kunt u onder de downloads aan de rechterzijde van deze pagina de meest actuele planning inzien.

Parkeren tijdens de werkzaamheden

Het is tijdens de werkzaamheden niet toegestaan uw auto te parkeren in de fase waarin de aannemer aan het werk is. U kunt gebruik maken van andere parkeergelegenheden in de wijk.

Waar bied ik mijn kliko aan?

U kunt uw kliko op de kliko opstelplaats neer zetten, zoals u gewend bent. Is deze door de werkzaamheden niet bereikbaar voor de vuilniswagen, dan kunt u uw kliko bij een andere opstelplaats neerzetten. Een kaart met daarop de kliko opstelplaatsen in de omgeving van de Klaprooshof vindt u onder de downloads.

Kunnen de hulpdiensten mij nog wel bereiken?

De veiligheid van de bewoners van de Klaprooshof staat voorop! Alle panden blijven daarom altijd bereikbaar voor politie, brandweer en ambulance. De brandweer houdt ook toegang tot hulpmiddelen als bluskranen en riolering. De aannemer onderhoudt het contact met alle hulpdiensten tijdens de uitvoering van het werk.

Contact

Voor vragen over de planning en uitvoering kunt u terecht bij de uitvoerder, dhr. B. van Bremen: 06-44901069.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met de projectleider van de gemeente Houten, dhr. E. Mauritz via 030-6392611 of ewald.mauritz@houten.nl.

Tot slot

Namens Pauw Dodewaard en de gemeente Houten hopen wij op uw begrip. We streven naar een zo vlot mogelijk verloop van de uitvoering, zodat de hinder voor u tot een minimum beperkt blijft.

 

Print Icoon printen