Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Het woonrijp maken van het Werklandschap Meerpaal

In het bedrijventerrein Werklandschap Meerpaal (straten eindigend op Hoon) worden er diverse gebouwen gerealiseerd. Daarom is het nu tijd om ook de openbare ruimte, zoals wegen en bermen, definitief in te gaan richten.

Deze werkzaamheden zullen in de maanden juni t/m oktober 2020 uitgevoerd worden door de aannemersbedrijf Peek infra & Bouw b.v. uit Houten. Er wordt gestreefd om de werkzaamheden te laten plaatsvinden met zo min mogelijke hinder voor uw bedrijfsvoering of

bewoners-/bezoekersverkeer.

In de eerste fase van de werkzaamheden zal er een omleiding ingesteld worden voor doorgaand verkeer tussen de weg De Rede en de Veerwagenweg. De omleidingstekening is hiernaast toegevoegd in pdf. De omleiding wordt tussen 15 juni en 17 juli 2020 ingesteld.

Als u nog vragen aan de gemeente heeft over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de heer A. de Reuver, via (030) 63 92 611.

Als u al vragen heeft aan de aannemersbedrijf Peek infra & Bouw b.v. kunt u contact opnemen met de heer. R. Entrop, via (030) 63 71 472, of per mail via r.entrop@peekbv-houten.nl .

Print Icoon printen