Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Werkzaamheden Dorpsstraat

In de week van 18 november start de gemeente met werkzaamheden aan de Dorpsstraat. Er worden snelheidsremmende maatregelen aangelegd en er wordt klein onderhoud gepleegd. De uitvoering van de werkzaamheden zal bij elkaar ongeveer 2 weken duren als het weer ons goed gezind is.

In deze periode zal de Dorpsstraat tussen de Rondweg en de Loerikseweg circa een week afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via De Poort. Het deel tussen de Loerikseweg en de Vlierweg zal de andere week afgesloten zijn. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Op de tekening (die u onder downloads kan vinden) ziet u welke snelheidsremmende maatregelen er aangelegd worden. Het gaat om een ‘30’ km markering op het wegdek, twee plateau’s en twee middengeleiders. Deze maatregelen worden getroffen op basis van de aanpak ‘Veilige straat’ die we samen met de initiatiefgroep Dorpsstraat hebben doorlopen. Meer informatie over deze aanpak leest u op  https://www.houten.nl/burgers/veilig/verkeersveiligheid/voorkom-te-hard-rijden-in-uw-straat/

Als u vragen heeft over de uitvoering van deze werkzaamheden kunt u terecht bij Bart van Bremen van aannemer Pauw uit Dodewaard via telefoonnummer 06-44901069.

Wij vragen u begrip voor de overlast zodat wij samen Houten veiliger kunnen maken.

Print Icoon printen