Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

De Slinger

Bouwterrein de Slinger

Asfaltwerkzaamheden fietsverbinding De Slinger

Aannemingsbedrijf Avezaat gaat, met ondersteuning van adviesbureau CCAK, de aangepaste fietsverbinding De Slinger voorzien van nieuw asfalt. De asfaltwerkzaamheden vinden plaats tussen 7.00 en 16.00 uur op maandag 19 maart en dinsdag 20 maart met als uitloop datum woensdag 21 maart.

Het asfalteren van de vernieuwde fietsverbinding is het laatste onderdeel in het kader van de ontwikkeling op De Slinger.

Het Haltna Huis, nieuwe woonwijk De Slinger en Onderdoor appartementen 162 t/m 190 blijven tijdens de werkzaamheden toegankelijk voor de auto via een duidelijke, met borden aangegeven omleidingsroute. De auto’s zullen deze dagen via de Lobben moeten rijden. De omleidingsroute is te vinden op http://de-slinger-west.projectbalie.nl.

Na het aanbrengen van het asfalt zullen er afrondende werkzaamheden plaatsvinden waarbij de fietsverbinding open is voor verkeer.

Asfaltwerkzaamheden zijn zeer weersgevoelig. Bij slecht weer en vorst kunnen de werkzaamheden geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Uitvoering bestratingswerkzaamheden

De woningen aan De Slinger West zijn opgeleverd en aannemer Avezaat is druk bezig de bestrating rond de woningen. Het werk wordt in fasen uitgevoerd en elke fase heeft een eigen omleidingsplan. De aannemer is verantwoordelijk voor de omleidingen en de communicatie daarover.

Alle informatie over het herinrichten en de omleidingen op De Slinger West zijn te vinden op: http://de-slinger-west.projectbalie.nl. Op deze pagina vindt u het laatste nieuws. Bewoners van het gebied ontvangen een bewonersbrief per post.

Print Icoon printen