Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Visie Oude Dorp 2030

Visie Oude dorp

Oude Dorp: van visie naar uitvoering

Houten heeft zich de afgelopen jaren met de uitbreiding van het Vinex-gebied verder ontwikkeld. Dit is van invloed op het Oude Dorp nu en in de toekomst. Daarom werkten bewoners, ondernemers en de gemeente enkele jaren geleden aan een nieuwe visie voor het Oude Dorp.  

Inmiddels heeft de gemeenteraad de Visie Oude Dorp 2030 ‘een warm hart voor Houten’, het beeldkwaliteitsplan en het bestemmingsplan vastgesteld. Deze moeten een goede basis bieden om de veranderingen in het Oude Dorp in juiste banen te leiden.

Uitvoering

Eind 2009 startte de uitvoering van de Visie Oude Dorp 2030. De belangrijkste aanwinsten in het Oude Dorp zijn een nieuw parkeerterrein en een nieuw voetgangersgebied. De uitvoering van de visie kwam met hulp van de Klankbordgroep Oude Dorp tot stand. Ook in de toekomst kan de gemeente weer een beroep op hun inbreng  doen. 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Dan kunt u contact opnemen met de gebiedsmanager centrumgebied mevrouw Karlijn Senden, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (030) – 63 92 611. U kunt ook een email sturen naar gemeentehuis@houten.nl.

Print Icoon printen