Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Ruimtelijke Koers Houten

Ruimtelijke koers

Houten en de omliggende regio zijn erg in trek. Veel mensen willen hier blijven of komen wonen. De komende jaren zijn in Houten veel nieuwe woningen nodig voor ouderen en gezinnen, maar ook voor jonge starters. In de hele regio is er een woningbehoefte van ruim 100.000 woningen tot 2040.

De gemeente Houten wil antwoord geven op deze enorme woningvraag en wil 4.000 tot 5.000 nieuwe woningen bouwen. Wat, hoe en waar de gemeente dit kan en wil doen wordt uitgewerkt in een Ruimtelijke Koers voor Houten

Bekijk hier de terugblik op de startbijeenkomst van 12 juni 2019

Fiets mee op 2 en 4 juli en kom op 6 juli naar het ontwerpatelier

Het meedenken over de Ruimtelijke Koers van Houten gaat verder. Was u bij de startbijeenkomst op 12 juni in Het Houtens? Denk dan verder met ons mee. Was u er niet? Geen nood! Op dinsdagavond 2 juli, donderdagavond  4 juli en zaterdagochtend 6 juli kunt u alsnog aanhaken!  Dit is fase 2 van het proces. Bekijk hieronder het filmpje.

Denk mee over toekomstig wonen in Houten

De gemeente wil graag zo veel mogelijk Houtenaren betrekken bij de Ruimtelijke Koers. Daarom nodigt zij inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties uit om mee te denken over het karakter en de kwaliteiten van Houten. Hoe kunnen wij deze met extra woningbouw zo ontwikkelen dat Houten ook in de toekomst aantrekkelijk blijft om te wonen? U kunt op verschillende momenten meedenken en meedoen!

Stedelijke visie

Vragen?

Mail dan naar ruimtelijkekoers@houten.nl. Of bel naar de gemeente en vraag naar Wieger Sloot, Remko Stinissen of Dominique Smeets via (030) 63 92 611.

Print Icoon printen