Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Sociaal Loket Houten

gesprek

Bent u op zoek naar hulp of ondersteuning thuis? Wilt u advies om uit de schulden te komen? Maakt u zich zorgen over uw ouders, een buurvrouw of vriend(in)? Of misschien wilt u iets voor anderen doen? U kunt voor informatie en advies over wonen, zorg, welzijn, werk en inkomen terecht bij een medewerker van het Sociaal Loket. Of kijk op www.hulpwijzerhouten.nl. Blijf in ieder geval niet met uw vraag rondlopen.

Hulpwijzer

Wilt u weten welke hulp of ondersteuning er in Houten is? De website Hulpwijzer Houten is een online wegwijzer over wonen, zorg, geld, werk, vervoer, jeugd en actief zijn. De hulpwijzer geeft u oplossingen voor uw situatie.

Sociaal Team

Een eenvoudige vraag handelt de medewerker van het Sociaal Loket zelf af. Als blijkt dat er meer nodig is dan brengen zij u in contact met een medewerker van het Sociaal Team. Uw vertrouwde professional kan u ook doorverwijzen naar het Sociaal Team.  

Bereikbaarheid

Het Sociaal Loket Houten is telefonisch en per mail bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur. En indien noodzakelijk kan er een fysieke afspraak gemaakt worden. Hiervoor kunt u nu niet spontaan langslopen bij de balie in verband met de Corona-maatregelen. U dient telefonisch een afspraak te maken. 

Voor vragen op gebied van werk, inkomen en schulden zijn op dinsdag, donderdag en vrijdag de medewerkers van Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) aanwezig (telefonisch of op afspraak op kantoor).

Adres
Bezoekadres: Onderdoor 25, Houten (ingang gemeentehuis) - Bekijk de routebeschrijving
Postadres: Postbus 30, 3990 DA Houten

telefoon: (030) 63 92 611 (gemeente Houten). U vraagt dan naar het Sociaal Loket of de WIL-medewerkers. Zij bellen u zo snel mogelijk terug.
e-mail: info@sociaallokethouten.nl. U wordt dan zo mogelijk dezelfde dag nog teruggebeld.
website: www.sociaallokethouten.nl

Partners

De medewerkers van het Sociaal Loket werken nauw samen met professionals en vrijwilligers:

     

Print Icoon printen