Stage lopen

De gemeente Houten vindt het belangrijk om werken en leren met elkaar te verbinden. Vanuit deze visie bieden wij de mogelijkheid om stage te lopen. Zo krijg je de kans een kijkje te nemen in een gemeentelijke organisatie en haar publieke dienstverlening. Ondervind met eigen ogen dat de gemeente Houten een dynamisch, informeel karakter heeft waar je je talenten kunt ontdekken en ontwikkelen. Tijdens je stage bij de gemeente Houten werk je mee in de praktijk, waardoor je merkt dat deze organisatie veel boeiende en uitdagende kanten heeft!

Hoe werkt het?

De gemeente Houten werft zelf stagiaires op mbo, hbo en wo niveau. Dit betekent dat we de beschikbare stageplaatsen twee keer per jaar publiceren op deze website. Dit kunnen bijvoorbeeld meeloopstages of afstudeeropdrachten zijn.

Je kunt dus alleen gericht solliciteren op deze beschikbare stageplaatsen. Alle andere stageverzoeken wijzen we af. Een overzicht van de stageplaatsen vind je op deze pagina. Als er niets staat zijn er nu geen stageplekken beschikbaar.

1