Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Help

Op deze pagina vindt u uitleg over een aantal functionaliteiten van de website van de gemeente Houten. Ook staat op deze pagina uitleg over het gebruik van persoonsgegevens.

Informatie vinden

Op de volgende manieren kunt u informatie vinden:

  • Via het zoekveld bovenaan iedere pagina
  • Via het menu bovenaan iedere pagina
  • Op de homepage vindt u de meest opgevraagde producten.
  • In de A-Z lijst staan alle producten alfabetisch opgesomd.

Print pagina

Met het printer icoontje bovenaan iedere pagina kunt u gemakkelijk een pagina printen.

Downloads

Op de website worden documenten als download aangeboden. De meeste documenten zijn pdf-documenten. Kunt u deze bestanden niet bekijken dan kunt u een gratis pdf-reader downloaden op de site van Adobe Acrobat Reader.

Slechtzienden

De website voor de gemeente houten heeft speciale functies voor slechtzienden. Voor slechtzienden is er een mogelijkheid om het lettertype op de website te vergroten. U kunt de tekst vergroten en verkleinen met behulp van het plus en minteken.

Onjuiste informatie op de site

De gemeente Houten is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u toch een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. 

Op iedere pagina vindt u aan de rechterkant een knop om een melding te maken van onjuiste of verouderde informatie. U kunt ook een e-mail sturen naar webmaster@houten.nl.

Bescherming persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Onder persoonsgegevens verstaan we de informatie die herleidbaar is tot een persoon, bijvoorbeeld een naam, een huisadres of een e-mailadres. De gemeente Houten gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor u ze hebt achtergelaten. Uitzondering hierop is het gebruik van de gegevens voor onderzoek door de gemeente, bedoeld om de gemeentelijke digitale dienstverlening te verbeteren. De anonimiteit van de deelnemers in de onderzoeksresultaten is te allen tijde gegarandeerd.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

De bescherming van deze gegevens is geregeld in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen en geldt ook voor persoonsgegevens die via internet worden verzameld.

Print Icoon printen