Help

Op deze pagina vindt u uitleg over een aantal functionaliteiten van de website van de gemeente Houten. Ook staat op deze pagina uitleg over het gebruik van persoonsgegevens.

Indeling website

De website heeft vier verschillende ingangen. Dit zijn Burgers, Ondernemers, Gemeentebestuur en Over gemeente Houten. Hierdoor komt u alleen informatie tegen die voor u relevant kan zijn.

Productencatalogus

Indien u een product of dienst van de gemeente direct wilt opvragen kunt u gebruik maken van de productencatalogus. Als burger of ondernemer kunt u in deze productencatalogus zoeken naar bijvoorbeeld een ‘sloopvergunning’. De catalogus vindt u onder burgers -> producten.

Print pagina

U kunt elke afzonderlijke pagina direct afdrukken met behulp van het onderstaande icoon. Dit icoon staat op elke pagina bovenin aan rechterkant naast de tekst.

Verstuur pagina

Indien u een pagina aan een kennis wilt tonen kunt u gebruik maken van het onderstaande icoon. Hiermee verstuurt u per email een link naar de betreffende pagina.

Downloads

Op de website worden documenten als download aangeboden. De meeste documenten zijn zogenaamde pdf-documenten. Indien u deze documenten niet kunt bekijken, dan heeft u een waarschijnlijk geen pdf-lezer op u computer geïnstalleerd. Om deze bestanden te lezen zult u gebruik moeten maken van een pdf-reader. U kunt een gratis pdf-reader downloaden op de site van Adobe Acrobat Reader.

Slechtzienden

De website voor de gemeente houten heeft speciale functies voor slechtzienden. Voor slechtzienden is er een mogelijkheid om het lettertype op de website te vergroten. U kunt de tekst vergroten en verkleinen met behulp van het plus en minteken.

Sitemap

De sitemap geeft een totaaloverzicht van de website in de vorm van een boom-structuur.

Bescherming persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Onder persoonsgegevens verstaan we de informatie die herleidbaar is tot een persoon, bijvoorbeeld een naam, een huisadres of een e-mailadres. De gemeente Houten gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor u ze hebt achtergelaten. Uitzondering hierop is het gebruik van de gegevens voor onderzoek door de gemeente, bedoeld om de gemeentelijke digitale dienstverlening te verbeteren. De anonimiteit van de deelnemers in de onderzoeksresultaten is te allen tijde gegarandeerd.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

De bescherming van deze gegevens is geregeld in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen en geldt ook voor persoonsgegevens die via internet worden verzameld.

Onjuiste informatie op de site

De gemeente Houten is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u toch een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt reageren per e-mail naar gemeentehuis@houten.nl.

Print Icoon printen