Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

BuitenAcademie organiseert lezing: Zelf filmen in de natuur

20 december 2013

Op 15 januari wordt tijdens een lezing van de BuitenAcademie uitgelegd hoe je zelf een natuurfilm kunt maken. Het maken van natuurfilms wordt steeds makkelijker. Camera’s worden kleiner en goedkoper en op de computer kun je thuis hele films monteren. Met YouTube kun je het resultaat aan de hele wereld laten zien. De spreker is Henk E. Groenewoud. Zijn filmpjes hebben op internet veel succes. In het voorjaar vulde hij de laatste minuut van het Tv-programma Vroege Vogels met filmpjes uit heel Nederland. Op 15 januari laat hij in het MEC in Nieuwegein hoogtepunten van de laatste jaren zien, waarbij hij vertelt, hoe je  zelf natuurfilms kunt maken Je kunt alvast een kijkje nemen op:
http://www.youtube.com/user/HenkEGroenewoud?feature=mhum

De lezing begint om 19.45 uur in het Milieu Educatie centrum in Nieuwegein in het Natuurkwartier. Adres is Geinoord 9. Parkeren bij Jacks Grilhouse. De toegang is gratis. Kom op tijd, want de deur gaat om 19.45 uur op slot! De organisatie is in handen van BuitenWijs met medewerking van het IVN Nieuwegein / IJsselstein e.o. en de Vogelwacht Nieuwegein / IJsselstein e.o..

BuitenWijs is het samenwerkingsverband in NME voor de basisscholen in de gemeenten Houten, Lopik, Nieuwegein en IJsselstein. BuitenWijs brengt mensen actief met het buiten in aanraking, zodat zij wijs omgaan met hun eigen leefomgeving.

Datum: woensdag 15 januari 2014 19.45 – 21.45 uur
Natuurlezing: Zelf filmen in de natuur voor geïnteresseerden
Locatie: MEC, Geinoord 9 in Nieuwegein
Toegang: Gratis
Info: buitenwijs@nieuwegein.nl
Website: www.natuurkwartier.nl

Print Icoon printen