Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Weekmarkt en Winterplein samen op Het Rond

11 december 2013

Elke donderdag vindt op plein Het Rond in Houten de weekmarkt plaats. In de periode tot en met 5 januari 2014 wordt hier ook het evenement ‘Winterplein Het Rond’ gehouden. Vertegenwoordigers van de weekmarkt en de organisatie van het Winterplein zijn tot een gezamenlijke opstelling gekomen op Het Rond en omgeving. Dit heeft gevolgen voor de weekmarkt en de bereikbaarheid van het centrum.

Veranderingen weekmarkt

Op 12 en 19 december 2013 is er een volledige weekmarkt. De kramen staan dan grotendeels om het Winterplein op Het Rond heen opgesteld en deels op Het Onderdoor, tussen Het Rond en het spoor. In verband met 2e kerstdag vindt op maandag 23 december van 10.00 tot 16.00 uur een kleinere weekmarkt plaats op Het Rond. Op 2 januari 2014 staat de weekmarkt ook op Het Rond. De aanwezige kramen staan grotendeels op hun vertrouwde plaats. De kooplieden helpen u graag met het vinden van uw favoriete kramen.

Wegafsluiting Onderdoor

Om de verkeerveiligheid tijdens de weekmarkt op 12 en 19 december 2013 te waarborgen wordt het Onderdoor tussen Het Rond en het spoor op die dagen van 5.00 uur tot 17.00 uur afgesloten voor alle verkeer, uitgezonderd voetgangers. (Brom-)fietsers dienen af te stappen als zij zich in het marktgebied of in het voetgangersgebied begeven. Er wordt toezicht gehouden op het naleven van deze wegafsluiting. Wie niet wil afstappen kan omrijden via de zuidtunnel onder het spoor door aan de Slinger. Via deze route is het fietstransferium en het treinstation prima bereikbaar. 

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Saskia Meijer via 030-6392611 of gemeentehuis@houten.nl.

Print Icoon printen