Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Huis van Houten van start!

28 augustus 2017

Partners in Huis van Houten

Vanaf dinsdag 22 augustus is Huis van Houten een feit! Het huidige bibliotheekgebouw in het centrum van Houten krijgt hiermee een naam die bij haar past. Een welkome plek voor alle Houtenaren, waar je mee kunt doen aan allerlei activiteiten of zo maar even binnen loopt om de krant te lezen en een kopje koffie te drinken.

Huis van Houten is ook de thuisbasis van Bibliotheek Lek&IJssel, Lister, De Uitdaging, GGDrU, Centrum voor Jeugd en Gezin, College de Heemlanden, ‘van Houten&co’ en Reinaerde. Al deze organisaties werken (samen) voor Houten. De gemeente is naast verhuurder van het pand ook betrokken als partner in deze samenwerking. Door alles op één plek te organiseren, kunnen de organisaties beter samenwerken en faciliteiten delen zoals kantoorruimte en ICT-diensten.

De naam ‘Huis van Houten’ is bedacht door inwoners. Via een shortlist en het burgerpanel kwam deze naam als winnaar uit de bus. Alle partijen samen hebben op 22 augustus de onthulling van naam en logo feestelijk gevierd.

Kom langs!

De komende maanden gaat er nog een hoop gebeuren in Huis van Houten. Er gaat flink verbouwd worden en de organisaties gaan samen leuke activiteiten organiseren. Nieuwsgierig? Kom vooral eens binnen in Huis van Houten, Onderdoor 158-160.

Print Icoon printen