Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

SBBH en Multiwacht sluiten overeenkomst voor beveiliging bedrijventerreinen Houten

18 december 2017

Multiwacht verzorgt vanaf 1 januari de beveiliging op zeven bedrijventerreinen in de gemeente.

Dat is de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Houten (SBBH) overeengekomen met het Houtense beveiligingsbedrijf. In de Houten Veilig tent op Het Rond zijn zaterdag de handtekeningen gezet om de samenwerking officieel te maken. Burgemeester Wouter de Jong tekende als voorzitter van het SBBH-bestuur. Namens Multiwacht zette directeur Hans Dijkstra zijn handtekening onder de overeenkomst.

De SBBH is een publiek-private samenwerking tussen de gemeente en de ondernemers. De stichting is opgericht in 1993 en is actief op de bedrijventerreinen Doornkade, Het Rondeel, De Meerpaal, De Schaft, De Bouw, De Molenzoom en de verlengde Molenzoom. De SBBH gaat de dienstverlening uitbreiden naar de buitengebieden en nieuw te ontwikkelen bedrijventerreinen in de gemeente.

Bedrijven die zijn gevestigd op één van de SBBH-bedrijventerreinen kunnen zich als deelnemer aanmelden. Namens hen zorgt de stichting met name voor de beveiliging van de openbare ruimte op de bedrijventerreinen. In geval van afwijkende situaties wordt snel actie ondernomen. Multiwacht zal vooral ’s avonds, ’s nachts en in het weekend surveilleren.

Op de foto v.l.n.r. Hans Dijkstra (Multiwacht), Jaap van de Meent (wijkagent politie Houten), Peter de Rooy (bestuurslid SBBH) en burgemeester Wouter de Jong (voorzitter SBBH).

Print Icoon printen