Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Officiële start bezorging paspoorten en ID-kaarten

27 januari 2017

Gijs Dorrestein (r) en Kees van Dalen

Dat is pas makkelijk: je paspoort of identiteitskaart laten bezorgen, waar en wanneer jij wilt. Zes dagen per week, ook ’s avonds. Sinds deze maand kunnen inwoners van de gemeente Houten voor de bezorgservice kiezen. Zo’n 40 personen deden dit inmiddels.

Vandaag was de officiële start van de bezorgservice, met een feestelijk tintje, thuis bij de heer Gijs Dorrestein. Hij is één van de eerste inwoners van Houten die zijn paspoort heeft laten bezorgen.

De heer Dorrestein was vol lof over de bezorgdienst. Hij wees op het gemak voor de klant. Ook roemde hij de klantvriendelijkheid van de bezorger van AMP. Dat is het in Houten gevestigde gecertificeerde bedrijf dat in opdracht van de gemeente de paspoorten en ID-kaarten bezorgt.

Wethouder Kees van Dalen (dienstverlening) had bloemen voor de heer Dorrestein meegenomen. De wethouder benadrukte dat de bezorgservice naadloos aansluit bij het streven van de gemeente om haar dienstverlening zo veel mogelijk af te stemmen op de behoeften van de klant. Tegelijkertijd, zo gaf hij aan, blijven inwoners die hun paspoort of ID-kaart in het gemeentehuis aan de balie willen ophalen van harte welkom.

Print Icoon printen