Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Ondernemersbijeenkomst Fort Honswijk 5 april a.s.

17 maart 2017

Poort Fort Honswijk© Peter van Wieringen

De gemeente Houten nodigt ondernemers van harte uit voor een bijeenkomst over de ontwikkeling van Fort Honswijk op 5 april 2017 tussen 16.00 uur en 18.30 uur. En wat is nu een betere plek voor deze bijeenkomst dan op het fort zelf: Lekdijk 58, 3998 NJ Schalkwijk.

Wat kunt u verwachten?

U wordt bijgepraat over de recente ontwikkelingen op het fort. Maar dat niet alleen, ook presenteren wij de gebouwen en ruimtes die nu en in de nabije toekomst door u gehuurd kunnen worden. Zo gaan we binnenkort op zoek naar een ondernemer voor de exploitatie van een restaurant in de voormalige officiersmess. Daarnaast is ‘gebouw O’ beschikbaar, met een ruime garage. En wat dacht u van de karakteristieke ruimtes in het Poortgebouw?

Ook lichten we toe wat we verwachten van de ondernemers die plannen indienen. We verkennen graag met u de mogelijkheden voor nieuwbouw op het Fort. Verder informeren wij u over de twee fases van de herontwikkeling van het Fort. Fase 1 staat voor tijdelijk gebruik van het (gehele) fort en fase 2 voor een vaste invulling van het fort. Wij streven ernaar om in fase 2 de aanwezige Rijksmonumenten te renoveren, diverse niet-monumentale panden te slopen en nieuwbouw te realiseren. 

Meld u aan

Er is op 5 april volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. Wilt u bij deze ondernemersbijeenkomst zijn? Geef u dan per mail op vóór 24 maart bij de heer Dominique Smeets gemeentehuis@houten.nl. Wij hopen u te ontmoeten op 5 april!

Meer informatie vindt u op de website van Fort Honswijk

Print Icoon printen