Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Inkoopactie helpt Houtenaren energie besparen

15 november 2017

Energie besparen is goed voor het milieu en voor de portemonnee. Daarom organiseren de Natuur- en Milieufederatie Utrecht (NMU) en het Regionaal Energieloket in samenspraak met de gemeente Houten een inkoopactie energiebesparing. Deze eenmalige actie start met een informatieavond op 23 november.

Een Nederlands huishouden verbruikte in 2016 gemiddeld 1.500 m3 gas en 3.300 kWh elektriciteit. Goed voor een energierekening van ongeveer 1.750 euro. Daar kun je flink op besparen! De inkoopactie energiebesparing helpt bij het isoleren van uw woning en/of het plaatsen van zonnepanelen. Het Regionaal Energieloket heeft installateurs geselecteerd die hoge kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Door samen in te kopen geldt tijdens de actie een extra korting! U kunt nu al vrijblijvend inschrijven voor de actie (de inschrijving sluit op 15 januari 2018). Kijk voor meer informatie en de link naar het Regionaal Energieloket op duurzaamhouten.nl.

Informatieavond 23 november

De start van de inkoopactie energiebesparing vindt plaats op 23 november om 19.30 uur op het gemeentehuis (Onderdoor 25). De avond duurt ongeveer twee uur. Tijdens deze avond laten we zien welke stappen u kunt zetten om uw woning uiteindelijk helemaal energieneutraal te maken. Dit doen we aan de hand van twee voorbeeldwoningen uit Houten. Vervolgens vertellen we meer over de inkoopactie, die u kan helpen de eerste stap(pen) te zetten. Er is ook een markt waarin u vragen kunt stellen aan de verschillende aanbieders. Heeft u voor of na de informatieavond vragen over deze actie? Dan kunt u contact opnemen met het Regionaal Energieloket via groepsaankopen@regionaalenergieloket.nl of via 088 - 525 4110.

Klimaatexpeditie Houten

De inkoopactie energiebesparing is onderdeel van de Klimaatexpeditie Houten. De Klimaatexpeditie Houten is een reeks ontmoetingen voor en door inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Samen gaan we op zoek naar de betekenis van een energieneutraal Houten. Meer informatie en de volledige agenda vindt u op www.proeftuinhouten.nl/klimaatexpeditie.

Print Icoon printen