Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Cultuurfonds Houten geeft een Open-adviesavond!

13 oktober 2017

Wil je weten hoe je een aanvraag voor Cultuurfonds Houten moet indienen? Of wil je weten of een aanvraag voor jouw project mogelijk is? Kom dan langs tijdens de Open-adviesavond op woensdag 25 oktober.

Geef je binnenkort een bijzonder concert, een nieuwe theatervoorstelling of organiseer je een ander interessant cultureel project? En vraag je je af of een aanvraag bij Cultuurfonds Houten wel mogelijk is? Of heb je een andere vraag? Of wil je graag kennis maken? Meld je zich dan aan voor de Open-adviesavond op woensdag 25 oktober in de Foyer van Theater aan de Slinger, te Houten. We staan voor je klaar met een drankje.

Voor wie?

Alle stichtingen of verenigingen op het gebied van cultuur, natuur of wetenschap. Jouw project moet plaatsvinden binnen de gemeente Houten en toegankelijk zijn voor een breed publiek. Je bent van harte welkom!

Aanmelden

Meedoen aan de Open-adviesavond? Meld je dan per e-mail aan voor een advies van een halfuur, op woensdag 25 oktober tussen 17.00 en 20.00 uur in de foyer van Theater aan de Slinger, te Houten. Cultuurfondshouten@gmail.com 

Vragen?

Neem voor vragen contact op met de kwartiermaker-fondsenwerver van het Cultuurfonds Houten Suzanne Seijger-Smallenburg tel. 06-48971330

Print Icoon printen