Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Menzis stopt in 2020 met collectieve ziektekostenverzekering

13 augustus 2018

Verzekeraar Menzis heeft het contract van de collectieve ziektekostenverzekering met een aantal gemeenten opgezegd. Dit geldt ook voor de gemeente Houten. Inwoners die van de collectieve ziektekostenverzekering gebruikmaken, hebbendaarover afgelopen week van uitvoeringsorganisatie WIL (Werk en Inkomen Lekstroom) een brief ontvangen.

Klanten blijven tot 1 januari 2020 gewoon verzekerd via de collectieve ziektekostenverzekering van Menzis. Zij hoeven nu dan ook niets te doen, zodra er meer duidelijk is over een andere aanbieder, krijgen zij hierover bericht. Voor meer informatie of in geval van vragen kunt u terecht op www.wil-lekstroom.nl/menzis of telefonisch bij WIL op (030) 702 23 00 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur).

Speciaal voor mensen met een laag inkomen en hoge zorgkosten bieden de gemeente Houten  en WIL een collectieve ziektekostenverzekering. De gemeente betaalt mee aan de premie van deze verzekering. Zo blijft de premie betaalbaar, bent u goed verzekerd en verkleint u de kans op onverwachte kosten. De gemeente vindt het belangrijk dat u ook in de toekomst goed verzekerd blijft.

Print Icoon printen