Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Bewonersavond Provincialeweg en fietspad Culemborg

14 mei 2018

Woensdag 23 mei, 'De Wiese'

Provincialeweg Schalkwijk

Op 23 mei a.s. is er een bewonersavond over verkeersremmende maatregelen en fietsoversteken op de Provincialeweg in Schalkwijk. Ook de aanleg van een fietspad langs het spoor richting Culemborg staat op de gespreksagenda. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in Sociaal Cultureel Centrum ‘De Wiese’.

Eind 2017 heeft de gemeenteraad de Mobiliteitsvisie 2017-2027 voor het Eiland van Schalkwijk vastgesteld. In deze visie staan ruim 20 projecten die moeten zorgen voor een bereikbaar en verkeersveilig Eiland van Schalkwijk. We starten nu met de uitwerking van de eerste projecten. Het gaat dan om de verbetering van de verkeersveiligheid op de Provincialeweg in Schalkwijk en de aanleg van een fietspad langs het spoor, tussen de kruising Provincialeweg/Jhr. Ramweg/Schalkwijkseweg en de Lekdijk.

Op 23 mei a.s. krijgen de aanwezigen informatie over het project. Daarnaast is er volop gelegenheid om ideeën of wensen aan te geven.

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met de projectleider, de heer E.Boonstoppel via  gemeentehuis@houten.nl of 06-33043338. Meer informatie over de uitvoering van de mobiliteitsvisie vindt u ook op de projectwebsite.

Print Icoon printen