Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Eigen website voor het Eiland van Schalkwijk

17 mei 2018

www.eilandvanschalkwijk.nl

Presentatie website en logo Eiland van Schalkwijk

Het 'Eiland van Schalkwijk' heeft sinds gisteren een eigen website: www.eilandvanschalkwijk.nl. In Eethuis 'Ster in de Kersentuin' werd, door wethouder Herman Geerdes en verschillende ondernemers van het Eiland van Schalkwijk, ook nog een nieuw logo en een fietsroutefolder gepresenteerd.

Afgelopen jaren is op het Eiland van Schalkwijk (gemeente Houten) veel werk verzet om recreatieve voorzieningen en activiteiten uit te breiden en te versterken. Inmiddels heeft het eiland aantrekkelijke horeca, mooie wandel- en fietspaden, een complete kanoroute, de Honswijkerplas, bijzondere overnachtingsmogelijkheden en toegankelijke forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Recreatie-ondernemers in het gebied hebben in het afgelopen jaar de Stichting ter Promotie van het Eiland van Schalkwijk opgericht. Zij zien samen kansen om de promotie te versterken en daarmee het aantal bezoekers en de bestedingen op het eiland te vergroten. Sinds eind 2017 werken de stichting, VVV Kromme Rijnstreek en de gemeente samen aan het versterken en professionaliseren van de promotie en marketing van het gebied.

Dit heeft in korte tijd geleid tot een eigen website www.eilandvanschalkwijk.nl en publiekslogo voor het Eiland van Schalkwijk. Ook is een nieuwe fietsfolder met routes en de nieuwe recreatiekaart van het Eiland van Schalkwijk gepresenteerd. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende VVV informatiepunten in de streek.

Print Icoon printen