Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Ideeën gevraagd voor Houtens Sportakkoord

16 december 2019

Vijfwal Family Run 2018© Thomas Koerts Fotografie

Heb je ideeën voor nog meer plezier in sport en bewegen in Houten? Kom dan naar de startbijeenkomst om samen een lokaal Houtens sportakkoord te maken. Je bent van harte welkom op maandag 13 januari a.s. vanaf 19.00 uur in het gemeentehuis.

Nog meer plezier

Zoveel mogelijk mensen met plezier laten sporten en bewegen. Dat is de kern van het Nationaal Sportakkoord dat in 2018 is gesloten. Wij vinden dat dit ook voor alle inwoners van  Houten moet gelden. Daarom maken we een lokaal sportakkoord. Nu zijn we in Houten al goed bezig, maar met de extra beschikbare € 60.000 kunnen we een extra impuls geven aan sport en bewegen in onze gemeente.  

Jouw idee is belangrijk!

Samen met inwoners, ondernemers, organisaties en gemeente gaan we ideeën verzamelen om nog meer Houtenaren aan het sporten en bewegen te krijgen. Op 13 januari a.s. is de eerste bijeenkomst voor een Houtens Sportakkoord. Kom en deel je kennis, ervaring en ideeën met ons én met elkaar! Er liggen mooie kansen voor samenwerking, ondersteuning en uitvoering van goede ideeën. En, er is geld beschikbaar.

Meld je aan!

Ben je erbij op 13 januari? Meld je dan aan bij sportformateur Annelies Krikke, via sportakkoordhouten@gmail.com. Kun je er niet bij zijn, maar heb je wel een goed idee? Mail dan ook naar dit adres.

Print Icoon printen